2777
2789
عنوان

بیاین ببینیدداداشم چیکارکرده😊📸

405 بازدید | 21 پست

اسپیکرم خراب شده بودبعد دوماه بودهمینجوری توخونه مونده بودبعدش داداشم اومدیه شارژ گوشی نوکی رونمیدونم چیکارکردالان باسیم وصل میشه باهمین سیمم شارژ میشه، هرچی میپرسم چجوری هیچی نمیگه....به نظرتوچجوری وصل کرده؟ 

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

با دست و انبر دست

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دست و انبر دست

نه گفتم باچی اجی من گفتم چجوری؟ 

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
حالا واسچی میخوای بدونی چجور وصل کرده

فضولم😁

نه گفتم باچی اجی من گفتم چجوری؟

وصل کرده دوتا سیم و پیچ داده 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

وای دلم داداش بزرگتر میخواددددد🥺داداش من ۱۰ سالشه هنوز

الههیییی، کاش داداشم ۱۰سالش بودالان خیلی گندش😫

از زیر زبونش بکشششاگه من بخوام چیزی بفهمم مته میشم😐😂

نمیگه هرکاری کردم میخنده میگه بروخداتوشکرکن یه داداش مث من داری🤣

منم داداشم آچار فرانسه قند تو دلم آب میشه میبینم یه کاری می‌کنه 😍البته بعدش کلی باد به غبغب میندازه ...

لایک....خداحفظ کنه داداشتو، داداش من اااننققددست بالاگرفته خودشوانگارپادشاهه من کنیزشم یه کارایی کرداگه بگم باورت نمیشه😐😐😁