یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
ریکا میریزم یا مایع دستشویی یا مایع لباسشویی هر چی دم دستم اومد دیگه🙂🩹
فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
چنگ هم نزن مگه اینکه لک داشته باشه فقط اون قسمت لک شده رو آروم چنگ بزن
اگه اسم کاربری منو جای دیگه ای دیدید بدونید کسی که صاحب اون پلتفرم هست از اسم من سواستفاده کرده و مطلب منفی منتشر کرده تا اول آبروی منو ببره و دوم حواشی درست کنه و جذب مخاطب کنه. برای من هیچ مشکلی پیش نیومده نه شکایتی از من شده نه مشکلی دارم. اگه هر کسی تو این سایت یا هر فضای دیگه ای مستقیم یا غیرمستقیم از اسم کاربری من یا هر اطلاعاتی که قبلا اینجا دادم سواستفاده کنه و بهم نسبت جنسی بده ازش شکایت میکنم. شکایت ثبت میشه حتی اگه از نظر مراجع قانونی اینقدر مهم نباشه که قابل پیگیری باشه همون ثبت شدنش کافیه و یه لکه ننگ واسه اون آدم. یه صحبتی هم با اونایی دارم که منو اصلا نمیشناسن و پشت سر من میگن من چنینم و چنانم؛ من تو همین چهار ماه که از سال ۱۴۰۴ میگذره سه تا کار خیلی مهم برای زندگیم انجام دادم همون موقع که داشتید پشت من حرف میزدید! (عقده ای کسی که دردودل های شما تو این سایت رو میبره جاهای دیگه برای آدم های بیمارتر از خودش پخش میکنه یا به اسم مطالب روانشناسی و کمک به بقیه منتشر میکنه. از این عقده ای ها بترسید نه اینکه الگو قرارشون بدید. الگو شما آدمی که نوچه هاشو شیر میکنه بیان به بقیه تهمت بزنن و بگن رابطه جنسی با مردهای مختلف دارن! آره خودش نمیگه ولی بلده غیرمستقیم از زبون دارودسته اش بگه. خیلی ساده هستید اگه گول مظلوم نمایی هاشو بخورید.)