2777
2789

چندبار زنگ زدن در ماه نرمالش هست؟ در حدی که روابط احترام و صمیمیتش موندگار باشه و همزمان بیش از حدم نباشه. 

این ادمایی که میگن یه زنگم به ما نمیزنی کلافه ام کردن🥴 کوچیکترم هستن تازه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه به زن داداشم دو ماه یکبار زنگ میزنم. اوایل عروس ما شده بود به داداشم میگفت چرا خواهرات بیشعورن به من زنگ نمیزنن دو سه روز یکبار!!!! چون خودش با عروساشون مدام در حال تلفن و چت کردن هستن. من زیاد حرف مشترکی باهاش ندارم و احساس میکنم زیاد زنگش بزنم فوضول بنظر میام. 

البته الان دیگه بعد از پنج سال فهمیده که کلا عادت به اینکار نداریم و ازش بدمون نمیاد که . ظاهرا اوکی شده 

اره منم همین مشکلو دارم ، حرف واسه زدن پیدا نمیکنم، خب زنگ بزنم چی بگم

دقیقا ادم وقتی یکی رو نمیشناسه درباره چی حرف بزنه من زنگم میزنم یا اونا میزنن یه دقیقه بیشتر نمیشه حال شوهر و بچه هامو میپرسن بعدم تموم