2777
2789
عنوان

شل بودن دریچه معده کودک

555 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها پسرم ۶سالشه رو تازگی بردیم آندوسکوپی چون حالت تهوع و دل درد داشت ، با آندوسکوپی دکتر متوحه شد که شل بودن دریچه ی معده داره ، نمیدونم چرا بهش سیپروهپتادین و سیناریزین داده و البته امپرازول ، فقط میخوام بدونم تا همیشه باید پرهیز غذایی داشته باشه یا کسی بوده که درمان کامل شده باشه ، توروخدا جوابای منفی که دلمو آتیش میزنه ندید چون به اندازه ی کافی داغونم 😭😭😭

بعد از غذا دراز نکشه 

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...

پسر من سه ساله که بود بعد از خوردن غذا تهوع و دل درد داشت همیشه میگفت حس میکنم یه چیزی تو گلومه حدود هشت ماه لانزوپرازول خورد خوب شد فقط حواست باشه یبوست نشه چون علایم رو تشدید میکنه رژیم غذایی هم همون چند ماه داشت البته ما اندوسکوپی نکردیم از رو علتیم دکتر دارو داد انشالله پسر شما هم خوب میشه بچه ی من یه لقمه غذا نمیتونست بخوره خیلی یختی کشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم الان بچه هست و چیزی معلوم نیست باید بزاری بزگ تر بشه 

نکته دوم اینه موقع خوردن شیر سعی کن اینجوری بهش شیر بدی که پاهاش و شکمش پاینن تر از سرش باشه  و اگر بعد از شیر خوابید سعی کن رو تشک حه میخوابونی کمی پاهاش و شکمش پاینن تر باشه تا شیر بر نگر ده  اگر بلندش کنی به حالت بغل که چه بهتر  

سلام عزیزم پسرتون خوب شد منم دخترم مشکل پسر شما رو داره

بله خداروشکر علائم و شکایت هاش از دل درد و تهوع که خوب شد ، ولی برای درمان داره داروهاشو ادامه میده چون توی آندوسکوپی گفتن هنوز دریچه معده اش سفت نشده

بله خداروشکر علائم و شکایت هاش از دل درد و تهوع که خوب شد ، ولی برای درمان داره داروهاشو ادامه میده ...

پس با دارو میشه دریچه ی معده اش سفت بشه ؟ چقدر نا امید بودم الان که پیامتون رو دیدم اشک تو چشام جمع شد خیلی نگرانشم گفتم نکنه از الان با مشکلات معده دسته و پنجه نرم کنه دخترم شش سالشه

https://daigo.ir/secret/51172246655

پس با دارو میشه دریچه ی معده اش سفت بشه ؟ چقدر نا امید بودم الان که پیامتون رو دیدم اشک تو چشام جمع ...

منم هزززارتا غصه دارم ، منشی گفت طبق تجربه ی من خیلیاشون خوب میشن بعضیاشونم تا اخر با این مسائل باید کنار بیان ولی اگه تحت نظر نباشن و پیگیری نشه تبدیل میشن به همین آدمایی که در بزرگسالی زخم معده یا مشکلات جدی تر معده دارن

منم هزززارتا غصه دارم ، منشی گفت طبق تجربه ی من خیلیاشون خوب میشن بعضیاشونم تا اخر با این مسائل باید ...

منم کلی غصه دارم اینم اضافه شد کاش فقط رژیم بود پول ندارم براش چیزی بخرم وزنش کم شد 

https://daigo.ir/secret/51172246655

سلام عزیزم پسرتون خوب شد منم دخترم مشکل پسر شما رو داره

سلام عزیزم ، پسر منم کلاس اوله ، ولی دکتر گفت باید حالا حالاها دارو بخوره تا اسید معده کنترل بشه وگرنه همینجور ولش کنیم بزرگتر بشه مشکلدار میشه

پس با دارو میشه دریچه ی معده اش سفت بشه ؟ چقدر نا امید بودم الان که پیامتون رو دیدم اشک تو چشام جمع ...

عزیزم ما وقتی میریم مهمونی همه ی بچه ها نوشابه میخورن ناپرهیزی میکنن ولی بینشون فقط پسر منه که معده درد میگیره دولا میمونه اذیت میشه 😭😭 معلومه که معده اش از بقیه ضعیف تره