2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترداییم نواراشو هفت روز تواتاق زیر تختش نگه میداشت بعد پاک شدن مینداخت بره گاهی تا دوهفته هم میشد میموند

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
یه آقاعه وسط بلوار جیش میکرد جلو چشم همه روسبزه ها

منم یه پیرمرد وقیح دیدم داشت همین کارو میکرد 

اصلا دست خودم نبود کللللللی تو خیابون بهش توپیدم و سر و صدا کردم سرش 

احمق دقیقاً وسط بلواااار 

جلو مغازه ی ما 

جلو اون همه آدم 

زن و بچه 

خونشون بو ادرار بچه میداد بچه ۶ ساله دستشوییشو نمیگفت ن پی پی ن جیش 

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

منم یه پیرمرد وقیح دیدم داشت همین کارو میکرد اصلا دست خودم نبود کللللللی تو خیابون بهش توپیدم و سر و ...

وای چه خووووب درس عبرت میشه ،من چندبار این صحنه رو دیدم یه پیر مرده تو کوچه ای که بچه ها بازی میکردن زن وایساده بود بغل دیوار اینکارو کرد

چندش ترین خونه یکی از اقوام رفتیم بچه کوچیک داشت من یهو چشمم خورد زیر مبل دیدم یه مشت مدفوع زیر مبله 🤮 فک کنم بنده خدا خبر نداشت

اندازه مشت بود منم چیزی نگفتم ولی هیچی نتونستم بخورم

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫