2777
2789
عنوان

کسایی که وضعیت مالیشون خوبه ماهی چند از شوهرشون پول میگرید

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی دوس دارم پس انداز کنم طلا بگیرم ولی باید خرج کنم ‌گرنه شوهرم نمیده میگه تو که خرحی نداری طلا ...

من قبلن قیمتارو دروغ میگفتم به شوهرم مثلا یچی میخریدم صدتومن میگفتم دویست خریدم صدتومنش پس انداز میشد ولی همیشه عذاب وجدان داشتم از خودم بدم میومد..... تا اینکه یروز خیلی جدی باهاش صحبت کردم گفتم وقتی پول میزنی به کارتم من حس خوبی بهم دست میده حس امنیت حس اینکه واسه ینفر مهمم و....از این حرفا گفتم باید بهم پول تو جیبی بدی اونم قبول کرد

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

کاش ۲۵ میداد به من چه حالی میکردم😂

من شوهرم نیست از بابام میگیرم

ولی مامانم ک شاغله هم همین قدر بابام براش میزنه 

کم و زیاد میشه مثلا ماهی ک درامدش اوکی نباشا  5 10 ت اینا

مامانم میزارش کنار کلا طلا و ... میخره

خرج خونه رو هم هر دوتاشون میدن مثلا یه بار بابا نباشه مامان خرید میکنه و اینا

ما برعکس همه چی با اونه من فقط ۱۰ برا خرجای شخصیم

من همه چی با خودم بعد هرچی اضافه بیاد جمع میکنم باهاش یا قرعه کشی خونگی می‌نویسم یا طلا با اجرات پایین میگیرم بعد مثلا بخواد معامله چیزی انجام بده پول که جمع کردم میدم بهش بعد با سود ازش پس میگیرم 😀

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️