2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 57 پست
دلم برا دوتاشونم کبابه دختری که میخوان ارزوی دوتاشوهر داریمایل به تیری سامی؟😐🤥🤥

خب هردو به یک اندازه عزیزن خداشاهده من اصلا فرق نمیزارم بینشون خاطرجمع ب یک اندازه احترام و به یک اندازه توجه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سنم بالا رفته کلی هم تنهایی کشیدم سی یک سالمه

خب عزیزم ازدواج یک انتخابه حتما شما نمیخواین اما واقعا نمیفهمم چرا عاخه...تنهایی که سخته و ادم ممکنه به گناه بیوفته

خب عزیزم ازدواج یک انتخابه حتما شما نمیخواین اما واقعا نمیفهمم چرا عاخه...تنهایی که سخته و ادم ممکنه ...

اونجوری ک میخام نیستن ولی ناچار دیگ دیگ یکیشو دارم قبول میکنم اما همچنان دلم باهاش نیست

پس چطور خیلیا بااین اختلاف سن خوشبختن؟چ مشکلی مثلا مخاد پیش بیاد؟

فکر میکنی عزیز ،،خواه نا خواه ذهن و طرز فکر اون پخته تره ،من چن مورد دیدم اینجوری که باهم اوکی نبودن طلاق گرفتن،دوتاشون درست میگنا ولی هرکی اقتضای سن خودش رفتار میکنه ،تو سنای بالا اوکیه ها مثلا خانم ۵۰ با مرد ۷۰،ولی تو سنین کمتر اصلا پیشنهاد نمیکنم،ازین حرفم مطمئن باش

امیدوارم خوشبخت بشی،

پانسمان روح🌱 
واسه چی عزیزم؟مگه چی میشه؟

شاید تو دیدار اول بگه من فلانم و.... ولی بعد میبینی از نظر روحی عاطفی ممکنه درکت نکنه یا ازت بزرگتر از سنت انتظار داشته باشه. حداقل فاصله سنی 8سال نه بیشتر

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
تا حدودی از اقوام دور هستن میشناسمشون

رفت و امد نامزدی بابا اقوام دورو بنداز دور 

اصن به حرف کسی کوش نده 

ولی اونی که ازت بزرگتره هم رسیده تره هم فهمیده تر 

اگر سنتون پایینه اختلاف سنی کمتر 

اما اگر خودت دختر با درک و فهمی هستی و رفتار برات مهمه اختلاف سنی بیشتر 

اونجوری ک میخام نیستن ولی ناچار دیگ دیگ یکیشو دارم قبول میکنم اما همچنان دلم باهاش نیست

وااایی🥲.خب عیب نداره همین ک خوشت بیادکافیع چون عشق همون اول پیش نمیاد کم کم همه چی بهترمیشه انشالله خوشبخت بشی عزیزم❤️