سلام دوستان.من اگر خدا بخواد و قسمت کنه انشالله دوتا خواستگار دارم که همزمان اومدن و من باید بینشون یکیو انتخاب کنم.یکیشون یسالونیم ازم بزرگتره اون یکی ۱۴ سال.حالا من نمیدونم واقعا چیکارکنم...واقعا موندم😔 بدلمم که رجوع میکنم حس میکنم هردوتا رو میخوام و باخودم میگم کاش اسلام به زنها اجازه ی دو تا شوهرداشتن میداد😔.لطفا راهنمایی کنید چیکارکنم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پس چطور خیلیا بااین اختلاف سن خوشبختن؟چ مشکلی مثلا مخاد پیش بیاد؟
فکر میکنی عزیز ،،خواه نا خواه ذهن و طرز فکر اون پخته تره ،من چن مورد دیدم اینجوری که باهم اوکی نبودن طلاق گرفتن،دوتاشون درست میگنا ولی هرکی اقتضای سن خودش رفتار میکنه ،تو سنای بالا اوکیه ها مثلا خانم ۵۰ با مرد ۷۰،ولی تو سنین کمتر اصلا پیشنهاد نمیکنم،ازین حرفم مطمئن باش
شاید تو دیدار اول بگه من فلانم و.... ولی بعد میبینی از نظر روحی عاطفی ممکنه درکت نکنه یا ازت بزرگتر از سنت انتظار داشته باشه. حداقل فاصله سنی 8سال نه بیشتر
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻