2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویژگی های مثبت و منفیشونو سنجیدم تقریبا رو یک طراز قرارگرفتن😔

اونیکی یکسال بزرگتر بهتره.. اختلاف سنی 14سال خوب نیست

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
فقط سنش مهم نیست که بقیه خصلت هاروم بگو تا کمکت کنیم

یکیشون شغل آزاد و یه ماشین در حدمعمولی.اون یکی دیگه ماشین مدل بالاتر و شغل دولتی با بیمه تقریبا پولداره.

اونیکه شغل آزاده نسبتا باتوجه به صبحتام فهمیدم ساده و بی الایشه و منو دوست داره و خب حس میکنم ذن ذلیل باشه ولی اون یکی دیگ خیلی زرنگه و حس نمیکنم دوستم داره یا ن فقط درهمین حد گفته اره خوشم میادازتون ولی خب آمدن خواستگاری رفت و فعلا برنگشت اما در حد خیلی کم درارتباط داشتیم توچت و اینا. 

😐😐😐🤣 خب وضعشون چطوره ؟ اخلاق..خانواده

خب اخلاق و خانواده هاشون هردو خوبه دیگه.میگم تو سنجیدن هام متوجه شدم مساوی ان باتوجه به ویژگیهای مثبت و منفی حالا بازم معلوم نیست شاید خودواقعیشونو نشون نمیدن دیگ فقط زیر یک سقف میشه فهمید

یکیشون شغل آزاد و یه ماشین در حدمعمولی.اون یکی دیگه ماشین مدل بالاتر و شغل دولتی با بیمه تقریبا پولد ...

ارتباط چت به هیچ دردی نمیخوره ؛ اونی که ساده و بی آلایشه و جا افتادست خوبه و توی زندگیت ارامش داری اونی که رفته فکراشو بکنه و پا جلو نمیزاره دو سه تا دیگه زیر دست و بالشن ؛ چند وقته رفت و امد داری ؟ 

خوبه دوتارو میخوای من هیشکی نمیخام موندم توخونه😐

وااا عزیزم واسه چی نمیخوای؟

آخه من تنهایی زیادکشیدم و از تنهایی میترسم از این ک سن ادم بره بالا و سخت پسندیمون زیاد بشه و اون مورد مناسبه دیگه پیدانشه و ازهمه مهمتر ک دوست دارم یکی مواظبم باشه ادما مزاحمم نشم بدلیل مجردی و هزارویک مشکل دیگه

اسلام بکنار... خودت توان اداره دوتا شوهر رو داری؟؟؟ عجب😐

بله عزیزم همونطور که آقایون دوتا زن رو میتونن اداره کنن😊مگه فرق ما چیه؟ اگر شما برید بخونید دلیل این که چندهمسری واسه اقایون هست ولی واسه خانومها نه اونوقت قانع میشید