2777
2789
عنوان

خیلی به شوهرم وابسته شدم

9413 بازدید | 28 پست

به نظرشما زده میشه از این همه وابستگی و ابراز علاقم و بوسیدنش،؟یعنی چرا بعد شش سال انقدر بهش احتیاج دارم و میخوام مال خودم باشه .؟البته اعتماد به نفسم که ر ی د ه شده توش

خدایا فقط اون دوتا رو ازت میخوام خودت میدونی چقدر حساسم به این دو مورد

کاش منم یه ذره حس تورو داشتم من همش میخوام ازش فاصله بگیرم نبینمش صداشو نشنوم! اصلا بره با یکی دیگه دوست شه طرف من نیاد!!!

دیروز اعتراف کرد چون نمیتونه برگرده پیش خانوادش تو این زندگی مونده!

دخترم تمام زندگی من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما زنا یه وقتایی مثل بچه ها واقعا حس وابستگیمون چندین برابر میشه

دیگه تو موقعیت های حساس مث پری و بارداری که دیگه هیچی یا وابستگی زیاد یا تنفر زیاد...

😎😀پوزیشن موردعلاقم اینه که من زیر باشم 👇پتــو رو😀👆
کاش منم یه ذره حس تورو داشتم من همش میخوام ازش فاصله بگیرم نبینمش صداشو نشنوم! اصلا بره با یکی دیگه ...

عشقم منم دلم ازش پره فکر کن یه ساله جرات نمیکنم خونه بابام یه شب بمونم.چون پارسال همین موقع ها با یه سیم کارت دیگه مسغول بود ولی فقط مجازی

ما زنا یه وقتایی مثل بچه ها واقعا حس وابستگیمون چندین برابر میشه دیگه تو موقعیت های حساس مث پری و ب ...

شایدم این حسم واسه از دست ندادنشه

ابراز محبتت باید حساب شده و به موقع باشه

وابستگی اصلا خوب نیست.به ادم خیلی ضربه میزنه،سعی کن رو خودت کار کنی

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
بعضی مرد هاهم ظرفیتش رو ندارن اول یکم تعادل داشته باش ببین چجوریه اگه به خودش مغرور بشه دیگه کارت ...

مغرور که میشه هر چندوقت یه بار.میدونی چیه تا پارسال مرداد ماه منو میپرستید اسم جدایی میوردم دیونه میشد انقدر غرور و ادعا داشتم که حالا برعکس شده.خانوما توروخدا مثل من خودتونو نگیرید واسه شوهراتون که الان انقدر تشنه بشید

ابراز محبتت باید حساب شده و به موقع باشه وابستگی اصلا خوب نیست.به ادم خیلی ضربه میزنه،سعی کن رو خود ...

اصلا دارم کلافه میشم خیلی کنترل میکنم نامحسوس خیانت نکرده بعده پارسال  حتی لباساشم اتو نمیزنه دیگه ولی تهه دلم ترسیده

مغرور که میشه هر چندوقت یه بار.میدونی چیه تا پارسال مرداد ماه منو میپرستید اسم جدایی میوردم دیونه می ...

خیلی بده اینجور

یه خورده حساب شده تر برخورد کن😓

😎😀پوزیشن موردعلاقم اینه که من زیر باشم 👇پتــو رو😀👆
عشقم منم دلم ازش پره فکر کن یه ساله جرات نمیکنم خونه بابام یه شب بمونم.چون پارسال همین موقع ها با یه ...

پس شما دیگه اخرشی مگه مجازی یا غیر مجازی داره؟بلاخره مستعد این کارا هست پس،یه عده تو بارداری زده میشن شما وابسته تر شدی،این بد نیست ولی باید ببینی طرفت چقدر ظرفیتش رو‌‌ داره

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆

میگه پارسالم خیانت نکردم فقط تو خونه نمیموندی یه ماه یه ماه سیم کارت گرفتم سرم گرم شه مجازی میگه باشخص خاصی ام نبوده فقط پیج و گروه اینا سرش گرم بوده ولی میدونم دروغه مگه میشه شخصی نباشه توی تنهایی کسی که سیم کارت مخفی داشته

منم اوایل اینجدری بودم اوایل که میگم حدود 5سال پیش منظورمه ولی وقتی دیدم همسرم تیپ درون گرا داره و اینکار من داره بیشتر به پنهان کردن احساساتش منجر میشه کشیدم کنار الان حداقلش اینکه نه محبت میکنم ته محبت میبینم (منظورم بوس و قربون صدقه و ....هس)اگرنه رابطمون کاملا محترمانه هس

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....