2777
2789
عنوان

کنکوریا

142 بازدید | 23 پست

یکی محض رضای خدا بگه کتابا از سال ۹۹ تغییر کردن؟؟کنکوری ۱۴۰۴ام

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرهتجربی زیست و فیزیک بیشتر

نه داداش، کتابا از سال ۹۷به بعد تغییر نکرده رشته تحربی، فقط آیا میدانیداشو چیزای حذفیشو جابه جا کردن من دیدم

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

آره تو نت بزن تغییرات میاد اقتصاد تو انسانی که کاملا تغییر کرده ی کتاب دیگه شده

مرسی 🥲

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
نه داداش، کتابا از سال ۹۷به بعد تغییر نکرده رشته تحربی، فقط آیا میدانیداشو چیزای حذفیشو جابه جا کردن ...

داداش منم چک کردم

برو زیست دهم رو ببین تصاویرش عوض شده چقدر مطالب حذف شده یا تولید مثل چقدر حذفیات داشته

از فیزیکم ارشمیدوس و اینا حذف شده

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
اقتصاد کتابش عوض شده و تغییرات کمی هم تو بقیه کتابا بخصوص جغرافیا و فلسفه و.. هست

وای بد شد که🥲میخواستم بگیرم کتاب سال ۹۹ 

چاپ جدید واقعاا گرونه 

نه داداش، کتابا از سال ۹۷به بعد تغییر نکرده رشته تحربی، فقط آیا میدانیداشو چیزای حذفیشو جابه جا کردن ...

نسبت به همین پارسال هم تغییر داشته😐😐😐چطوری میگی از ۹۷ تغییر نداشته