2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 23 پست
داداش منم چک کردمبرو زیست دهم رو ببین تصاویرش عوض شده چقدر مطالب حذف شده یا تولید مثل چقدر حذفیات دا ...

نه برای کنکوریای ۱۴۰۴ رو میگم... یعنی ماهایی که ساله دیگه کنکور داریم نه اونایی که امسال میرم کلاس دهم

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

نه برای کنکوریای ۱۴۰۴ رو میگم... یعنی ماهایی که ساله دیگه کنکور داریم نه اونایی که امسال میرم کلاس د ...

شماام کنکوری ۱۴۰۴ هستین؟؟چه رشته ایی

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسبت به همین پارسال هم تغییر داشته😐😐😐چطوری میگی از ۹۷ تغییر نداشته

تغیراتش برای ما کنکوریای ۱۴۰۴ تغییر نداشته برای اونایی که امسال کلاس دهم میرن تغییر کرده

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

شماام کنکوری ۱۴۰۴ هستین؟؟چه رشته ایی

تجربی

تغیراتش برای ما کنکوریای ۱۴۰۴ تغییر نداشته برای اونایی که امسال کلاس دهم میرن تغییر کرده

من کنکوری ۴۰۳ بودم و نسبت به ۴۰۲ کتابا تغییر داشتن و یه بخشایی اضافه و حذف شده بود

قطعا از ۹۷ به بعد کلی تغییر داشته

من کنکوری ۴۰۳ بودم و نسبت به ۴۰۲ کتابا تغییر داشتن و یه بخشایی اضافه و حذف شده بودقطعا از ۹۷ به بعد ...

من کلاس کنکوریم میرم استادمون گفت مشکلی نداره، من خودم الان کتابه ۹۹همسایمونو که داد بهمم حل کردم مشکلی نداشتن... وای خب رشته های دیگرو نمیدونم

نمیخاد بگیری فقط برو یدونه اقتصاد جور کن و بقیه تغییرات کمه تو نت ببین

مرسییییی دمت گرم

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.