2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد تازگیا گریه کردم که حد نداره:))همه دارن تاپیک میزنن که دارن میرن کربلا🙂💔

میری ان شا الله میری امام حسین وقتی حب واقعیش رو در دلت میزاره دعوتت میکنه

خدایا به حق رقیه ات به کودکان فلسطین کمک کن. عاشورا در این زمان دارد تکرار می شود.😔
میری ان شا الله میری امام حسین وقتی حب واقعیش رو در دلت میزاره دعوتت میکنه

دو ماه پیش اونجا بودم ولی میخواستم اربعین هم برم:))۱۴ سالمه مامانم میگه همینشم که یه بار رفتی خداتو شکر کن هنوز کلی وقت داری بری ولی من می‌خوام تو همین سن برم بزرگ شدنی هیچی لذت بخش نیست:)))

دو ماه پیش اونجا بودم ولی میخواستم اربعین هم برم:))۱۴ سالمه مامانم میگه همینشم که یه بار رفتی خداتو ...

اشتباه میکنی من ۳۲ سال همسایه آقا بودم نرفتم الان با عشق واقعی بهش میخوام برم

خدایا به حق رقیه ات به کودکان فلسطین کمک کن. عاشورا در این زمان دارد تکرار می شود.😔
نمیدونم فک کنم همه ایرانی ها زدن عراقی ها نزدند

بهزحال بهتر اطفال نبرد چون شما اگ تا حالا گرمای جنوب ندیدی من بت بگم نبر بچه هلاک میشه

والا ت اخبار گفتن حالا دقیقاش نمیدونم شاید بیماری دیگه باشه

زیاد به این خبرها توجه نکنید 

معمولا این شایعات قبل اربعین هرساله هست 

که جمعیت کمتری برن 

همه جوره ما را میترسونن گرمه یه عده ای از گرما مردن ووو و انواع ویروس ها کرونا و ... بمب داعشی 🤣 

اگر عمرم تمومه چه بهتر تو کربلا تموم شه 😜