2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میگیرم ، نیت کن ۳ تا صلوات هم بفرست تا جوابشو بفرستم برات

واسه منم میگیرید؟

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

نیت کردم عزیزم. فرستادم

دو رنگ نباش و با هر کسی طرح دوستی ریختی رنگ عوض نکن که این کار هنر نیست. فکر نکن که خیلی زرنگ هستی، برای اینکه اسمت همه جا برده شود دست به هر کاری نزن! عشق ورزیدن و محبت کردن هنر است، اگر به حیله‌های خود ادامه دهی پشیمان می‌شوی. همت کن و راهت را عوض کن

من میگیرم ، نیت کن ۳ تا صلوات هم بفرست تا جوابشو بفرستم برات

عزیزم میشه برا منم بگیرید؟

صلوات هم فرستادم ❤️

نیت کردم 

کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا 

عزیزم میشه برا منم بگیرید؟صلوات هم فرستادم ❤️نیت کردم

به دنبال دوستی می‌گردید که بتوانید درد دل خودتان را به او بگویید . 

با خجالت و گوشه نشینی آینده خوبی نخواهید داشت بهانه و عذرها را کنار بگذارید تا دلتان زنده و جوان شود، شما به نیتتان می‌رسید زیرا نشانه‌هایی از آن به نظرتان رسیده است

به دنبال دوستی می‌گردید که بتوانید درد دل خودتان را به او بگویید . با خجالت و گوشه نشینی آینده خوبی ...

مرسی عزیزدلممم❤️❤️❤️

خیلی لطف کردی❤️❤️❤️

کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا 

برا منم بگیر نیت کردم بچه ها برا منم هر فالی بلدید بگیرید

امیدتان به دیگران برای کمک بی‌جهت بوده و حال تنها مانده‌اید. هرچند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند گول حرف و ظواهر فریبنده آنها را خوردید، اما الان هم دیر نیست ! اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می‌توانید کارهایتان را به انجام برسانید