2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابگاه دولتی باشه میمونه خرج خودش خوابگاه هیچی 

خوابگاه خودگردان تو شهر های بزرگ تا پنج شیش میلیون ماهانه میگیرن

بستگی داره شهر بزرگ باشی یا کوچیک 

شهر کوچیک چون همش باید با آژانس و اینو بری اینور اونور بر خلاف شهر بزرگ که مترو و بی ار تی و خط ویژه هست پول کرایه زیاد در میاد 

یه تومن کرایه حساب کن 

غذا بخوای از دانشگاه بخوری نهار و شام اون خیلی چیزی نیست ولی کلا رو خوراکی سه چهار تومن حساب کن حداقلش 

یکی دوتومن همیشه دستت باشه برای خدایی نکرده اتفاقی  بیوفته واست مثلا مریض بشی اینا لنگ نمونی 

اینا خرج اولیه است 

حالا کلاس اضافی باشگاهی چیزی بری اوضاع فرق میکنع

درحال ساخت ....:)

حداقل ۵۰۰ البته اگه غذای سلف بخوره

فقط هر وعده غذای سلف ده هزارتومن پنجشنبه وجمعه هم که غذا باخودتون مکالمه اینترنتم که باید بخرید حداقل یه میان وعده هم باید باشه با غذای سلف که تنها سیرنمیشید چطوری پونصد؟ 

خوابگاه دولتی باشه میمونه خرج خودش خوابگاه هیچی خوابگاه خودگردان تو شهر های بزرگ تا پنج شیش میلیون م ...

کلا سه چهار تومن کفو حساب کن 

کرایه ها سنگین شدن بخوای بری و بیای 

همه چی بستگی به دانشگاهت و اینام داره ممکن دانشگاه دولتی بری خوابگاهش بغلش باشه 

ممکن همش غذاهای سلف بخوری 

حتی بسته به اینکه چند بار میری و میای شهر اصلیتون اینا مهمن

خوابگاه دولتی باشی غذای سلف

واسه یه پسر 4 تومن کمه؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
خوابگاه دولتی باشه میمونه خرج خودش خوابگاه هیچی خوابگاه خودگردان تو شهر های بزرگ تا پنج شیش میلیون م ...

مماهی دوتومن هزینه میکنم البته یکم هم شکموم ولی وعده های غذاییم اکثرا مال سلفن ولی خوب خوراکی مثل هله حوله زباد میخورم

فقط هر وعده غذای سلف ده هزارتومن پنجشنبه وجمعه هم که غذا باخودتون مکالمه اینترنتم که باید بخرید حداق ...

راست میگی پول اینترنت و شارژ هست 

ممکن شام نداشته باشه خوابگاهتون 

هزینه جانبی بالاخره یه بار یه نونی خوراکی چیزی بخوای 

رفت و آمد 

من توصیه ام این همه چیو فکر کن بعد انتخاب رشته کن

فقط هر وعده غذای سلف ده هزارتومن پنجشنبه وجمعه هم که غذا باخودتون مکالمه اینترنتم که باید بخرید حداق ...

عزیزم کسی ک نداره باید یجوری بگذرونه دیگه هر شهر دانشگاه هاش فرق داره قیمت سلف ها بعدشم برای نت خواهرم ک خوابگاه میمونه روزی ۱ گیگ نت رایگان دارن تو خوابگاه برا هر نفر البته فکر نمی‌کنم همه ی دانشگاه ها اینطوری باشن 

رامین عشق تیم ماااا رامین خوشتیپ مااااا.                          I am a football fan 
راست میگی پول اینترنت و شارژ هست ممکن شام نداشته باشه خوابگاهتون هزینه جانبی بالاخره یه بار یه نونی ...

دقیقا تازه اگر بخوای چمیدونم شامپو ومایع ظرفشویی وپودر رخت شویی وسیله های بهداشتی .... بخری واقعا سخته