2777
2789
عنوان

بچها لطفا راهنمایی کنید نه توهین

190 بازدید | 15 پست

از نظر خانومای متاهل سایز نرمال برای ا ل ت اقایون چقدره؟ و اینکه چقد بنظرتون تاثیری داره تو رابطه؟ سایز نرمالشو لطفا بگید چون مهمه بدونم یچیزیو، تو گوگل خیلی سرچ زدم ولی خیلی اعداد مختلف گفته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرمال اون چیزیه که حال هردو خوب باشه باهاش. دنبال عدد و کلیشه و باید اینجوری اینا هم نباش!

اخه اگ معیاری وجود نداشته باشه راجبش از کجا طرف باید قبل ازدواج بفهمه که بعد از برقراری رابطه بخاطرش دچار مشکلی نمیشن 

اخه اگ معیاری وجود نداشته باشه راجبش از کجا طرف باید قبل ازدواج بفهمه که بعد از برقراری رابطه بخاطرش ...

معیار رابطه خوب حس خوب ،آرامش، عشق و درک هست نه اندازه . مشکل برقراری رابطه هم ربطی به اندازه نداره مگه دیگه خیلییی ناچیز باشه که اونم میگن طرف بلد باشه با معاشقه همه چی اوکی هست

کلا هرچی بزرگتر باشه بهتره😅ولی زمانش مهم ترهیعنی اینکه چقدر رابطه طول بکشه، خیلی روي کیفیتش تاثیر د ...

بزرگ متوسط کوچیک شاید از نظر هرادمی یجور تعریف بشه واسه همین میپرسم میدونی مثلا ممکنه یکی بگه فلان چیز متوسطه از نظر کسه دیگ کوچیک باشه،برای همین میگم خب یه عددی باید بیانگرش باشه