2777
2789

سلام دوستان 

من بچم ۲ سال و ۷ ماهشه و من از حاملگی تا الان توی خونه نشستم و چاق دارم میشم هیچ روحیه ای ندارم و باید به شوهرم التماس کنم تا به من پول بده و هیچ کاری هم بلد نیستم احساس بی مصرف بودن می‌کنم رابطم با شوهرمم زیاد خوب نبست و‌طبقه بالای خونه مادر شوهرم میشینم دلم میخاست الان که بچم ۲ سال و ۷ ماهش شده دیگه پیش مادر شوهرم به ساعت وایسه من یه باشگاه برم یا به خودم برسم ولی پسرم از من جدا نمیشه دیگه خسته شدم پس کی بزرگ میشه تازه یه اخلاقی داره بچه ها رو و حتی بزرگا رو کتک میزنه و من حتی یه ساعت نمیتونم بزارمش خانه بازی و حتی خونه مامان و بابای خودم هم نمیتونم بزارم‌ چون اونجا جیش میکنه و چنگشون میزنه یا چیزاشونو میشکنه اونا هم نمیخاندش پس من کی زندگی کنم من ۳۰ سالمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد میترسم مادر شوهرم غر بزنه بگه این پیش من نمیمونه و نگرش نداره خدایی نکرده

تو برو اسم بنویس باشگاه اگ مادرشوهرتم گفت بگو دیگ نگه دارید هر جور شده.عادت میکنه بگو دیگ پول دادم نمیشه نرم باشگاه😜

توی کالسکه نمیشینه دیگه

ببین نمیشینه نداریم.من بچه خالم نمینشست خودشو میداد بالا ک بیاد بیرون...محکم میبستمش براش گریه ام ک میکرد میگفتم محل نزار...

بخدا بعد از ۴ بار داد و بیداد کردن دیگ نشست....

از حالا تسلیم بچه میشینء؟

بپذیر مادر شدی ادامه زندگی همینطوره

برنامه‌هایی بریز که با بچه‌ت دوتایی خوش بگذرونید

دوتایی برید استخر پارک پیاده روی

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

بپذیر مادر شدی ادامه زندگی همینطورهبرنامه‌هایی بریز که با بچه‌ت دوتایی خوش بگذرونیددوتایی برید استخر ...

پس من چی منم نیاز دارم برا خودم باشم به وقتایی مگه با بچه میشه رفت باشگاه 

ببین نمیشینه نداریم.من بچه خالم نمینشست خودشو میداد بالا ک بیاد بیرون...محکم میبستمش براش گریه ام ک ...

اره درست میگی کاش آنقدر قوی باشم که تحت تاثیر احساساتم بیشتر از این نباشم

اره درست میگی کاش آنقدر قوی باشم که تحت تاثیر احساساتم بیشتر از این نباشم

کاش چیه اقاااااااا.محکم باش تو مادری بیشتر از هر چیز باید به بچت قوی بوند یاد بدی.‌...الان سست شدی و خودتو ناتوان نشون میدی ک چی؟؟؟؟ نترس بزرگ بشه ۴ تا بهت میگه ....دل نسوزون...یه جوری خودتو اسیرش نکن ک فردا بگی حیف عمرم‌......به خودت برس.ب زندگیت ب تفریحت و تا بچت کوچیکه یادش بده که مطیعت باشه.....

از حالا پی دلش بالا بری فردا نمیتونی جنعش کنی....محکم باش

پس من چی منم نیاز دارم برا خودم باشم به وقتایی مگه با بچه میشه رفت باشگاه

این جنگ فقط تورو عصبی میکنه

بعضی باشگاها بچهراه میدن

البته کلاسای غیر از بدنسازی.

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.