الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به هیچ وجه مای نزن مای بعد از مدت طولانی لک میاره و فقط اولش خوبه
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
من لافارر دارم حجمش کمه با سیسپرسا عوضش کنم یا استیکی توکوبو؟
بعد تونر بیتروی بهتره یا لافارر
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
دقیقاااا 👌👌👌👌ولی تو هر تاپیکی میری میگن مای خوبه .فقط تک نی نی سایت ازش تعریف میکنن کلا ترکیباتش ...
چون استارتر گفت 200 یا 300 باشه گفتم درماتیپیک وگرنه مال خودم لافارر
اره شدیدا داخل مجازی طرفدار داره ولی لک میاره مامانم بدبخت شد
رو ضد آفتاب میشه کانسیلر و پنکک و اینا زد؟اطلاعات ارایشیم خیلی ضعیفه😂
آره دیگه تو حتی آرایشگاه میری اول آبرسان یا ضد آفتاب میزنن