2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درماتیپیک

به هیچ وجه مای نزن مای بعد از مدت طولانی لک میاره و فقط اولش خوبه

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
لاروش پوزای سیسپرسا لافاررسیسپرسا بهترینههه

سلام گلم خوبی

من لافارر دارم حجمش کمه با سیسپرسا عوضش کنم یا استیکی توکوبو؟

بعد تونر بیتروی بهتره یا لافارر

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
درماتیپیکبه هیچ وجه مای نزن مای بعد از مدت طولانی لک میاره و فقط اولش خوبه

دقیقاااا 👌👌👌👌

ولی تو هر تاپیکی میری میگن مای خوبه .

فقط تک نی نی سایت ازش تعریف میکنن کلا ترکیباتش برای پوست خوب نیست عطری هم هست بدتر آسیب میزنه .

درماتیپیک هم خوب نیست البته در ظاهر رو پوست خوب میشینه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

دقیقاااا 👌👌👌👌ولی تو هر تاپیکی میری میگن مای خوبه .فقط تک نی نی سایت ازش تعریف میکنن کلا ترکیباتش ...

چون استارتر گفت 200 یا 300 باشه گفتم درماتیپیک وگرنه مال خودم لافارر

اره شدیدا داخل مجازی طرفدار داره ولی لک میاره مامانم بدبخت شد

رو ضد آفتاب میشه کانسیلر و پنکک و اینا زد؟اطلاعات ارایشیم خیلی ضعیفه😂

آره دیگه تو حتی آرایشگاه میری اول آبرسان یا ضد آفتاب میزنن

سلام گلم خوبیمن لافارر دارم حجمش کمه با سیسپرسا عوضش کنم یا استیکی توکوبو؟بعد تونر بیتروی بهتره یا ل ...

سلام عزیزم قربونت خوبم❤️

صد درصد سیسپرسا بهتره 

اگه میخوای زیرش ارایش کنی استیکی توکوبو ولی محافظت استیکی کمتره .

تونر هر دوش عالیه فرقی نمیکنه لافارر ملایم تره و پاکسازی کمتری انجام میده بیتروی بیشتر منافذ و ‌‌‌...رو درمان میکنه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑