2777
2789
عنوان

یه جمله ی مشترک بین اکثر دخترا

149 بازدید | 5 پست

وقتی به سن ۳۰ و حتی بیشتر می‌رسیم و هنوز مجردیم 

با خودمون میگیم این همه سختی ها و غم ها و تنهایی ها رو تحمل کردیم ، نجیب و پاک موندیم و تن به روابط ندادیم و پیشنهاد رابطه جنسی رد کردیم ،

دلمون خوش بود با یه ازدواج و همسر خوب خدا برامون همه چیو جبران میکنه و با عزت ازدواج میکنیم و خوشبخت میشیم . 

ولی بعد که میبینم (پرنسس علی ها)🎀 ، زیاد شدن توی جامعه و دیگه پسر خوب و مرد زندگی زندگی کمیاب شده ، ناامید و بیخیال میشیم و میچسبیم به اهداف و کار و مجردی مستقل میشیم .‌ 

یه جمله گاهی بهش فک میکنم اینه که توی کل عمرم یه آدم حسابی نبود قسمتم باشه و عاشق باشه و جز من کسیو نخواد و هرکاری کنه تا با من ازدواج کنه ! 

نه تووی فامیل ، نه توی همسایگی ، نه توی دانشگاه ، نه محیط کار ، نه مجازی ، نه حضوری توی جامعه ...

خیلی بده این حس ..

از ازدواجای سنتی و معرفی هم متننفرم ، اعتقادم به عشق هست و تلاشای پسر برای رسیدن به عشقش . 

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

من پشیمونم از سالم زندگی کردن از داشتن چارچوب،پشیمونم!اونایی ک اطرافم بودن و تن ب هر چیزی دادن خوشبخت شدن،من نه!

تنها چیزی که تو سال ۱۴۰۴ میخوام یه شوهررره.خدایا یه شوهررر بهم بده مرسییی ازت ماچچچ بهت خدا جونم🩵🥹💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انتظار شما رو میشه درک کرد 

اما به وجود اومدن یک عشق واقعی چه از طریق ازدواج سنتی و چه از طریق روابط عاشقانه ممکنه  زمان ببره 

و طول بکشه تا آدمی که مناسب زندگی شماست سر راه تون قرار بگیره 

پس صبور باشید چون حالا که باور دارید عشق باید به وجود بیاد و بعد ازدواج کنید باید صبور هم باشید 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

عزیز شما دچار دوگانگی ارزشی هستی 

از طرفی ازدواج سنتی رو نمیپسمدی و عشقو دوست داری 

از طرفی تن به رابطه نمیدی چون دوست داری پاک بمونی 

اینا باهم جور در نمیاد 

ازدواج سنتی هم عشق درش هست 

و الزاما هر کسی که ادعای عاشقی کنه و بیاد حلو الزاما عاشق نیس اونا هوسه 

اما برات بگم که بهترین راه اینه که ادم پاک بمونه خودشو به خدا بسپاره تا هرچی خیره رقم بخوره 

منم اینو مدام به خدا میگفتم که خدایا من پاک میمونم طرف دوست پسر نمیرم درعوض یه همسر پاک قسمتم کن چون خیلی اذیت میشدم اگر همسرم چشمش دنبال یکی دیگه باشه 

و شکر خداهمسرم هم مثل خودم اهل دوستی و رل و اینا نبوده ولی خوب درهرصورت تو هر زندگی یه مشکلاتی هست دیگه همه چیز هم همیشه عالی پیش نمیره مثل شرایط مالی مثل دخالت های خانواده ها و...

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

من پشیمونم از سالم زندگی کردن از داشتن چارچوب،پشیمونم!اونایی ک اطرافم بودن و تن ب هر چیزی دادن خوشبخ ...

عزیز اشتباه نکن 

این شیطونه برات توجیه میاره تا تو رو به سمتی سوق بده که با ارزشهات متفاوته 

اگر چارچوبهایی برای خودمون قرار دادیم حتما دلیل منطقی پشتش بوده 

با شکستنشون شاید دچار لطمه هایی بشیم دیگه اونا هم باید بپدیری

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی