و اون ماه بالای ۸ بار خواب جن دیدم
در نی نی سایت قبلا خونده بودم قبل از خواب ۳ بار سوره ی توحید بخون ( کاربری گرفتار بود حضرت علی میاد به خوابش میگه شبها قبل از خواب ۳ بار سوره ی قل هو الله بخون )
۱۰۱ بار ذکر یامُجیب ( اینو یه دعانویس_باطل سحر حرفه ای به یه کاربری یاد داده بود )
من قبل خواب هر دو ذکر رو گفتم ( حین خوندن ، خوابم میگرفت خمیاره و اینا با دهن خمیازه ای میخوندم ) تا موکل های سوره ی توحید ( و شاید موکل های ذکر یامُجیب ) برام حصار درست کنن و به قولی در امنیت باشم .
شب اول خوندم
، شب دوم خوندم قبل خواب ، حدود نیم ساعت بعدش ( اسمم روی دستم بین آرنج و مچ دست ظاهر شد ( رباب ) ،،، اما بد خط بود انگار یه آدم کم سواد نوشته باشه ) اهمیت ندادم
شب سوم خوندم قبل خواب ، بعدش شکل یه گنجشک رو دستم ظاهر شد بین آرنج و مچ دست ظاهر شد ، خواستم ازش عکس بگیرم دیدم گوشیم شارژش کمه
حدس زدم بی معنا نباشن ، برای شب چهارم گوشیم شارژ کردم
شب چهارم خوندم بعدش شکل یه سنجاق ظاهر شد همونجا ( یا پارچه ای که لوله شده و بهش سنجاق زدن

شب پنجم خوندم قبل خواب ، نصف شب خواب نبودم حس کردم پای چپم گز گز میکنه و خط خطی میشه و انگار کسی هم بهش فوت ( دمیدن ) میکنه
شکل یه مرد ریش دار ، شکل حیوانی شبیه سگ وحشی که از دهنش فوت در میاد ( شکل فوت هم ظاهر شده ) ، شکل ستاره ی دست نویس بالای زانو

اون موکلا و ذکر ، کمکم کردن به ترتیب ( رباب ، گنجشگ ، سنجاق ، ستاره ، مرد میانسال ریش دار ، ستاره ، حیوانی شبیه سگ وحشی
انگار میخواستن بفهمونن اسمت ( یعنی اسم شخص و مادرش ) رو با خون گنجشک روی پارچه با اشکال و ستاره و غیره = مثلا اون مَرد ( به عنوان جادوگر ) نوشته و پارچه رو لوله کرده و بهش سنجاق زده ( به عنوان بستن و قفل کردن ) و اون حیوان هم در حقیقت جن کافر و موکل طلسم بوده .
چند ماه بعد زمستون اومد میخواستم دوباره روزه بگیرم و سوره های باطلی بخونم ( آیات ۶۰ قاف رو هم یاد گرفتم از نی نی سایت ) اما سرما سختی خوردم و به ماه طول کشید و نشد ، با خودم گفتم مبندازم ماه رمضون ۱۴۰۲
تو ماه رمضون ۱۴۰۲ اون سوره های باطلی + آیات ۶۰قاف رو خوندم ، روز ۱۵ ام چله شروع کردم آیات ۶۰ قاف خوندم به مدت ۱۱ روز ( بعد از اتمام ۱۱ روز ، سبک و پر انرژی و شاد شده بودم انگار برگشته بودم به سالهای قبل از طلسم )
[ آیات ۶۰ قاف : ۱۲۰بار در ۱۱ روز = از روز اول تا دهم ، آیات ۶۰ قاف رو هر روز ۱۱ بار بخون و در روز یازدهم ، آیات ۶۰ قاف رو ۱۰ بار بخون تا ۱۲۰ بار در ۱۱ روز تکمیل شود " هر طلسمی که باشد باطل میشود " . === کامنت کاربری : آیات ۶۰ قاف حتی طلسم هزار ساله رو هم باطل میکنه