2777
2789

در یوتیوپ ویدئویی دیدم : تعبیر خواب حیوانات اگه برای خودشون زندگی میکنن و از کنارمون رد میشن و اینا که خب خوابه ولی اگه اون حیوان حمله کنه و صدمه ی بدنی بزنه مثلا سگ و گربه حمله کنه گاز بگیره چنگ بزنه ، یا مار و عقرب نیش بزنه ( در یوتیوپ میگفت صد در صد جادو شدین ) 

الله اعلم 

و اون حیوانات اینا هستن ( البته اگه حمله کنن و صدمه ی بدنی بزنن 

من خودم خواب گربه ی سیاه دیدم که حمله کرد و چنگ میزد 

خواب سگ که گاز گرفت و چنگ زد 

خواب عنکبوت 

خواب سوسک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

و تا جایی که من در نی نی سایت و یوتیوپ و اینستا اینا فهمیدم 

اینا رو فهمیدم خواب خرس ، مار ، عقرب ، سوسک ( اگر برای خودشون زندگی میکنن و از کنارمون رد میشن ، نشانگر دشمنِ حسود هست که اقدام خاصی نکرده ،،، 

اما اگه این حیوانات صاحب چنگ و صاحب زهر و صاحب شاخ حمله کنن ، مار و عقرب نیش بگزند یا مثلا مار خودشو دور شخص بپیچه به قصد خفه کردن ... یعنی دشمنِ حسود اقدام خاصی کرده مثلا رفته دعا گرفته یا مخفیانه نقشه های دیگه ای میکشه

و تا جایی که من در نی نی سایت و یوتیوپ و اینستا اینا فهمیدم اینا رو فهمیدم خواب خرس ، مار ، عقرب ، س ...

اره گلم من سحر شدم زن عموم کرده همین خواب خرس رو خواهرم تو روستای پدربزرگم دیده گلم من چند روز هس فقط گریه میکنم بی دلیل گلم فقط گلم خودم چند روز بود فکر میکردم جادو شدم حتی به خواهرم نگفته بودم گلم اما اون خواب رو دیده بود

اره گلم من سحر شدم زن عموم کرده همین خواب خرس رو خواهرم تو روستای پدربزرگم دیده گلم من چند روز هس فق ...

چند وقته شک دارین سحر شُدید 

من الآن ۳۷ سالمه 

برای اولین بار ۲۷ سالگی رفتم پیش یه سید دعانویس قرآنی حرفه ای گفت ۲ تا زن سیاه چشم درشت از فامیلای پدریه از فامیلای مادری نیست یکیش با تو همخونه یکیش همخون نیست در ۱۳_۱۴ سالگی بختتو بستن ( زن عمو بزرگه و دختر بزرگش این شکلین حتی بقیه ی خواهراش همه سفیدن ، اونیکی زن عموهام و بچه هاشون همه سفیدن ) 

ظاهراً که باطل کرد یادمه دعای چهل کلید حضرت فاطمه رو هم نوشته بود 

بعدش چنتا خواستگار اومد

( گویا همون سالها یا سال بعدش [ سال ۹۴ _ ۹۵ ]  زنداداشم بختمو بست که تا الآن ادامه داشته و داره ، اردیبهشت سال ۱۴۰۰ رفتم پیش یه دعانویس قرآنی حرفه ای دیگه تاس انداخت گفت بستگی داری دشمن داری یه زن بختتو بسته ( یه زن بسته یعنی جادوگر یک زنه ) گیرنده ی جادو هم یک زنه ولی گفت نمیتونم اسمشو بگم اجازه ندارم ، شهریور ۱۴۰۰ دست زنداداشم قطعی قطعی واسم رو شد از اون به بعد بود که در گوگل و نی نی سایت راهکارها و سوره های باطلی رو یاد گرفتم و جمع کردم بعد کاربر سایوجان بعد کاربر گبی ( تعلیق شده ولی از تاپیکام یادمه : یکی با صدای بابام فحشم داد ،، خوابای عجیب من تو این ۵۰ روز ، من مدام ساعت جفت میبینم مخصوصا ۵:۵ ، دیشب نصف شب هی بوی حلوا میپیچید تو خونه ، ) بعد کاربر دلاراممحسین ( تعلیق یک طرفه شده ) بعد کاربر آلتادین ( تعلیق یک طرفه شده ) بعد کاربر تکمیلاطلاعاتکاربری ( تعلیق یک طرفه شده ) رو ایجاد کردم 

و چله های باطل سحر و چله های بخت گشا رو از نی نی سایت یاد گرفتم و جمع کردم 

چله های باطل سحر ( شامل سوره های باطل سحر  ، ادعیه ی شرعی باطل سحر ، اعمال باطل سحر ) 

چله های بخت گشا ( شامل سوره های بخت گشا ، ادعیه ی شرعی بخت گشا ، اعمال بخت گشا ) 

سوره های باطلی : بقره ۴۵ روز خوانده شود ( گوش دادن تا ۹۰ روز ) ، جن و صافات و الرحمن و انعام و یس ۴۰ روز ،

دستور برگرداندن جادو به جادوگر و برگرداندن طلسم به خود شخص که در موزد سوره ی زلزله هست ( سایت دایی ابراهیم ) ،

آیات ۶۰ قاف ( ۱۲۰ بار در ۱۱ روز = از روز اول تا دهم آیات ۶۰ قاف رو هر روز ۱۱ بار بخون و در روز یازدهم آیات ۶۰ قاف رو ۱۰ بار بخون تا ۱۲۰ بار در ۱۱ روز تکمیل شود " هر طلسمی که باشد باطل میشود " ،،، کامنت کاربری : آیات ۶۰ قاف حتی طلسم هزار ساله رو هم باطل میکنه . ) 

ببخشید الآن مهمون میخواد بیاد بعدا میام بقیه شو میگم + دستور انتقام ( زیارت عاشورا و علقمه و معراج پشت سر هم علیه گیرنده ی جادو 

چند وقته شک دارین سحر شُدید من الآن ۳۷ سالمه برای اولین بار ۲۷ سالگی رفتم پیش یه سید دعانویس قرآنی ح ...

نماز باطل السحر خیلی خوبه میگن من یک روز علائم رو برات تعریف میکنم 

نماز باطل السحر خیلی خوبه میگن من یک روز علائم رو برات تعریف میکنم

من ۲۹ گلم من مشکلم ازدواج نیس گره افتاده تو زندگیم حوصلم نمیکشه درس بخونم گلم بی دلیل گریه ام میگیره مثلا فکر میکنم اخرش با یک زن مرده ازدواج می کنم انرژی های منفی دارم تو خواب گربه می بینم تا پارسال خواستگار نداشتم سوره بقره رو خوندم شش ماه بعدش دوتا خواستگار معرفی شد رد کردم خودم گره تو تحصیلم هم انداخته اشغال

چند وقته شک دارین سحر شُدید من الآن ۳۷ سالمه برای اولین بار ۲۷ سالگی رفتم پیش یه سید دعانویس قرآنی ح ...

چهل شب نماز باطل السحر بخون ببین چطوری گلم رفع میشه همه انجام دادن بلا استثنا نتیجه گرفتن فقط حین خوندن یکمی موکل ها اذیت میکنن ادامه ندی ولی تو ادامه بده

چهل شب نماز باطل السحر بخون ببین چطوری گلم رفع میشه همه انجام دادن بلا استثنا نتیجه گرفتن فقط حین خو ...

من سال ۱۴۰۰ که فهمیدم ؛ و راهکارها و سوره های باطلی رو یاد گرفتم و جمع کردم و به عقل خودم چله های باطل سحر رو انداختم ماه رمضون ۱۴۰۱ که هم ثواب تلاوت هام چند برابر بشه هم باطل کنم [ چون به عقل خودم تصور میکردم اجنه ی کافر در ماه رمضون فعالیتشون کم میشه و نمیتونن واسه جادوگر کار کنن و شیاطین هم در بند میشن تا آخر ماه رمضون = که تصورم اشتباه بود چون ماه رمضون امسال حسشون میکردم حتی اون ۳ تا شبهای قدر ☹ . 

سری اول چله های باطل سحر ماه رمضون ۱۴۰۱ ( اونموقع بقره خوندم ۴۵ روز ، جن و صافات و الرحمن ۴۰ روز ، دستور برگرداندن جادو به جادوگر و برگرداندن طلسم به خود شخص که در مورد سوره ی زلزله هست ( سایت دایی ابراهیم ،،، من ۲۱ روز ریاضت کشیدم ( ۳ روز ، یا ۷ روز ، یا ۱۴ روز یا ۲۱ روز ) و بعد ۳ روز اجرا کردم . 

روز اول همه چی عادی بود از روز دوم آزارها شروع شد بعد از ظهر موقع تلاوت بقره آروم به در اتاقم میزدن باز کردم دیدم هیشکی نیست ، از روز دوم تا پنجم عصر ها خونمون دعوا میشد ( مامان و بابام ) و خواهرمم دعوای شدیدی باهام کرد سر یه مسئله ی پیش پا افتاده ،،، نصف شب سوم از سوزش شدید کف پام از خواب پریدم تو گیجی و منگی دیدم یه مرد سرتا پا سیاه پوش ( بلوز آستین بلند و شلوار سیاه تنش بود با قد حدود ۱۶۰ ) داره به کف پام سنگ داغ میکشه دو سه باری کشید و رفت سمت پنجره خوابیدم با آلارم گوشیم از خواب بیدار سدم واسه سحری و کم کم به خودم اومدم فهمیدم اون جن بوده از نوع کافرش چون حالش بد بود از اینکه من دارم بیرونش میکنم ، از روز ششم اوضاع آروم شد روز نهم ببخشید به استفراغ افتادم و ۶ روز مریض شدم و روزه هامو خوردم ولی نمازای روزانمو نشسته و قرآنامو دراز کش میخوندم و قطع نکردم ، روز دهم خواهرم خونمون اومده بود بهم گفت فلانی خواب دیدم داری تو یه استخر بزرگ شنا میکنی منم دارم لباساتو کنار استخر میشورم ( من تو دلم گفتم اینا نشونه های باطلیه ) روز بعدش یه خواستگار نامناسب اومد ردش کردم مادرش اومده بود  ( نامناسب از این نظر که زنشو طلاق داده بود و ۲ تا دختر ۷ ساله و ۹ ماهه داشت ، تک پسر بود ۷ تا آبجی داشت )

تا روز ۱۱ ام موقع تلاوت سوره ها هی خمیازه می کشیدم بدون اینکه تایم خوابم باشه هی خوابم میگرفت با دهن خمیازه ای به زور میخوندم و قطع نکردم ( خوابم میکردن که سوره ها رو رها کنم برم بخوابم ) چله ها رو ادامه دادم و روز ۳۱ ام چله ( فردای عید فطر موقع تلاوت سوره ها هی خمیازه می کشیدم بدون اینکه تایم خوابم باشه هی خوابم میگرفت با دهن خمیازه ای به زور میخوندم و قطع نکردم { حسم میگفت یا شیاطین آزاد شدن یا اجنه ی کافری که در خدمت جادوگر هستن و فعالیتشون در ماه مبارک کم شده بود دوباره شروع به کمک کردن به عنوان موکل طلسم } اواخر چله یهویی قسمت شد رفتم مشهد زیارت امام رضا علیه السلام ، صبحش خواهرم زنگ‌زد گفت بعد از ظهر میخواییم بریم مشهد تو هم میای گفتم چرا نمیام میام . ( انگاری امام رضا علیه السلام زحمات بر باد رفتمو دید و طلبید ) 

چند ماه بعد اتفاقی  این ویدئو رو دیدم 

بعد از چله های باطل سحر ( تیر ماه ) ، ۳ ماه بعدش دوباره احساسشون کردم و فهمیدم دوباره جادوی سیاه شدم و زحماتم رفت و هر چه رشته بودم پنبه شد و اون ماه ( شهریور بالای ۸ بار خواب جن دیدم ) 

من سال ۱۴۰۰ که فهمیدم ؛ و راهکارها و سوره های باطلی رو یاد گرفتم و جمع کردم و به عقل خودم چله های با ...

و اون ماه بالای ۸ بار خواب جن دیدم 

در نی نی سایت قبلا خونده بودم قبل از خواب ۳ بار سوره ی توحید بخون ( کاربری گرفتار بود حضرت علی میاد به خوابش میگه شبها قبل از خواب ۳ بار سوره ی قل هو الله بخون ) 

۱۰۱ بار ذکر یامُجیب ( اینو یه دعانویس_باطل سحر حرفه ای به یه کاربری یاد داده بود ) 

من قبل خواب هر دو ذکر رو گفتم ( حین خوندن ،‌ خوابم میگرفت خمیاره و اینا با دهن خمیازه ای میخوندم ) تا موکل های سوره ی توحید ( و شاید موکل های ذکر یامُجیب ) برام حصار درست کنن و به قولی در امنیت باشم .

شب اول خوندم 

، شب دوم خوندم قبل خواب ، حدود نیم‌ ساعت بعدش ( اسمم روی دستم بین آرنج و مچ دست ظاهر شد ( رباب ) ،،، اما بد خط بود انگار یه آدم کم سواد نوشته باشه ) اهمیت ندادم 

شب سوم خوندم قبل خواب ، بعدش شکل یه گنجشک رو دستم ظاهر شد بین آرنج و مچ دست ظاهر شد ، خواستم ازش عکس بگیرم دیدم گوشیم شارژش کمه 

حدس زدم بی معنا نباشن ، برای شب چهارم گوشیم شارژ کردم 

شب چهارم خوندم بعدش شکل یه سنجاق ظاهر شد همونجا ( یا پارچه ای که لوله شده و بهش سنجاق زدن 

شب پنجم خوندم قبل خواب ، نصف شب خواب نبودم حس کردم پای چپم گز گز میکنه و خط خطی میشه و انگار کسی هم بهش فوت ( دمیدن ) میکنه 

شکل یه مرد ریش دار ، شکل حیوانی شبیه سگ وحشی که از دهنش فوت در میاد ( شکل فوت هم ظاهر شده ) ، شکل ستاره ی دست نویس بالای زانو 

اون موکلا و ذکر ، کمکم کردن به ترتیب ( رباب ، گنجشگ ، سنجاق ، ستاره ، مرد میانسال ریش دار ، ستاره ، حیوانی شبیه سگ وحشی 

انگار میخواستن بفهمونن اسمت ( یعنی اسم شخص و مادرش ) رو با خون گنجشک روی پارچه با اشکال و ستاره و غیره = مثلا اون مَرد ( به عنوان جادوگر ) نوشته و پارچه رو لوله کرده و بهش سنجاق زده ( به عنوان بستن و قفل کردن ) و اون حیوان هم در حقیقت جن کافر و موکل طلسم بوده . 

چند ماه بعد زمستون اومد میخواستم دوباره روزه بگیرم و سوره های باطلی بخونم ( آیات ۶۰ قاف رو هم یاد گرفتم از نی نی سایت ) اما سرما سختی خوردم و به ماه طول کشید و نشد ، با خودم گفتم مبندازم ماه رمضون ۱۴۰۲ 

تو ماه رمضون ۱۴۰۲ اون سوره های باطلی + آیات ۶۰قاف رو خوندم ، روز ۱۵ ام چله شروع کردم آیات ۶۰ قاف خوندم به مدت ۱۱ روز ( بعد از اتمام ۱۱ روز ، سبک و پر انرژی و شاد شده بودم انگار برگشته بودم به سالهای قبل از طلسم ) 

[ آیات ۶۰ قاف : ۱۲۰بار در ۱۱ روز = از روز اول تا دهم ، آیات ۶۰ قاف رو هر روز ۱۱ بار بخون و در روز یازدهم ، آیات ۶۰ قاف رو ۱۰ بار بخون تا ۱۲۰ بار در ۱۱ روز تکمیل شود " هر طلسمی که باشد باطل میشود " . === کامنت کاربری :  آیات ۶۰ قاف حتی طلسم هزار ساله رو هم باطل میکنه 

زن عموت جادوگر هست یا گیرنده ی جادو

به احتمال ۹۰ درصد گیرنده جادو هس گلم چه فرقی میکنه دوتاشون هم مساوی اون دعا طلسم وجادو رو تو روستای پدربزرگم دفن کرده گلم من همیشه اونجا تو خواب سگ های وحشی دنبالم هستن 

به احتمال ۹۰ درصد گیرنده جادو هس گلم چه فرقی میکنه دوتاشون هم مساوی اون دعا طلسم وجادو رو تو روستای ...

اگه خودش جادوگر باشه موکلای طلسم بهش خبر میدن و خواستی کارهای باطلی انجام بدی موکلای طلسم بهش خبر میدن و اون جادوی سنگین تری انجام میده ( میشه تنبیهسون کرد فقط کار سختریه ) 

اگه گیرنده ی جادو باشه ( اگر یکی دو بار انجام داده میشه باطل کرد ولی اگه مدام دعا میگیره کارت یه خورده سختتر میشه ؛؛؛ مثلا مشکل من اینه که مدام دعا میگیرن وگرنه باطلی کاری نداره ) 

به هر حال 

*** برای باطلی : بقره ۴۵ روز خوانده شود ( گوش دادن تا ۹۰ روز ) ،،، جن و صافات و الرحمن و انعام و یس ۴۰ روز ،،، آیات ۶۰ قاف ( کمه زود تموم میشه ) ۱۲۰ بار در ۱۱ روز = از روز اول تا دهم ، آیات ۶۰ قاف رو هر روز ۱۱ بار بخون و در روز یازدهم ، آیات ۶۰ قاف رو ۱۰ بار بخون تا ۱۲۰ بار در ۱۱ روز تکمیل شود " هر طلسمی که باشد باطل میشود " . کامنت کاربری : آیات ۶۰ قاف حتی طلسم هزار ساله رو هم باطل میکنه .

* هیچ طلسمی در شریعت نیست که با ۴۰ روز ( یا ۴۰ بار ) خواندن سوره ی یس باطل نشود .

* هیچ طلسمی در شریعت نیست که با هزار بار دعای نادعلی باطل نشود .

* هیچ طلسمی در شریعت نیست که با دعای شست قاف باطل نشود ( همون ۱۲۰ بار در ۱۱ روز ) 

*** برای دفع جن عاشق : سوره ی عبس ۴۱ روز خوانده شود ( یا ۴۱ بار " کمه زود تموم میشه مثلا روز ۵ بار بخونی ۸ روزه تموم میشه ، یا روزی ۱۰ بار بخونی ۴ روزه تموم میشه ) 

*** برای دفع همزاد کافر " همزاد شیطانی " : سوره های تکویر و انسان پشت سر هم ۴۰ روز ( یا ۴۰ بار " کمه زود تموم میشه مثلا تکویر و انسان پشت سر رو روزی ۵ بار بخونی ۸ روزه میشه ۴۰ بار یا روزی ۱۰ بار بخونی چهار روزه میشه ۴۰ بار ) 

حدیث کساء ۴۰ شب تا قبل از نیمه شب ( یا ۴۰ روز " کمه زود تموم میشه )

دعای معراج ۴۰ روز 

( سوره های مریم ، طه ، یس ، ( و شاید ختم حدیث کساء و  ختم دعای معراج ) هم باطل سحر محسوب میشن هم بخت گشا ) 

از بین سوره های باطلی اگه نمیتونی همه رو انجام بدی = 

۶۰ قاف رو انجام بده + اون سوره هایی که کمه مثل جن ، الرحمن ، تکویر و انسان پشت سر هم ، عبس ( + حدیث کساء 

آیات ۶۰ قاف