2777
2789

امروز استامبولی پختم از همیشه خوش مزه تر شد.

از مادر شوهرم یاد گرفتم.

من قبلاً گوجه شو رنده میکردم و رب هم میزدم. اما این دفعه نه.

اولا پیاز درست و سه حبه سیر تازه رنده کردم. بعد سرخ کردم. ادویه فقط زردچوبه اضافه کردم.

جدیدا فهمیدم علت تمام جوش‌های صورتم حساسیت به فلفل هست. سه ماه هست به هیچ غذایی فلفل نمی‌زنم.

بعد سه تا گوجه فرنگی دوستشون گرفتم و با چاقو ریز کردم. لوبیا سبز تازه هم خریده بودم. لوبیا هارو ریز کردم. گوجه و لوبیا و به پیاز و سیر اضافه کردم.

گوشت رو جدا گذاشته بودم . وقتی پخت از آب گوشت به مواد در حال پخت اضافه کردم و گذاشتم یک ساعت بپزه.

برنج رو گذاشتم بپزه و آبکش کردم. یکم دونه هاش رو نپخته تر که بود برداشتم و آبکش کردم.

مواد پخته شده رو لابلای برنج ریختم و هر بار روی مواد شوید خشک میریختم. نزدیک چهار پنج قاشق غذاخوری شوید خشک شده ریختم .

بعد هم روغن و آب قاطی کردم ریختم روش تا دم بکشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس هم بذار

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

گوشتشو هم جدا گذاشتم سر سفره. چون گوشت گردن بود. قاطی استامبولی نکردم.

این استانبولی نیس عزیزم

بگذار بگویند و بگویند و بگویند،بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند،تو بخند!گوش بده!خیره بمان!هیچ مگو.