2777
2789

به نظرتون تا چند وقت نیاز به مربی هست ؟ 

بعدش ادم میتونه خودش بنا به نیازش دستگاه هارو امتخاب کنه و برا خودش برنامه بنویسه؟

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران

⭐ جشنواره تخفیف ضیافت رایحه‌ها ⭐  
📌 در این کمپین، روی عطرها (بادی‌میست‌ها، ادوپرفیوم‌ها و پرفیوم‌ها) و مام‌رول‌ها، تخفیف‌های 20 الی 34 درصدی در نظر گرفته شده است.

🌐 برای مشاهده لیست محصولات تخفیف‌دار این جشنواره،پیام بدید

Trustisho روبیکا

قضاوت ممنوع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه مربی داشتم میزنم خودمو ناقص میکنم بابا😂

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

به نظرم مربی تو بدنسازی یه چی چرته البته اگه ثابت باشه شما یه برنامه رو بگیر برا 6ماه

اخه من تازه شروع کردم حتی کتر با دستگاهارث بلد نیستم واقعا نیاز داشتم به مربی

بعد 6 ماه اگه تبحر پیدا کردی میتونی برا خودت بنویسی

خوبه باز چون با مربی زیادی گرون درمیاد

من همیشه مربی داشتم میزنم خودمو ناقص میکنم بابا😂

منم هی بهم میگ داری اشتباه میرنی😂😂😂

من ۵/۶ ماهه خودم نوشتم

از چ ماهی حس‌کردین عضلاتتون داره فرم میگیره؟

منم هی بهم میگ داری اشتباه میرنی😂😂😂

فیلم اموزشی ببین تو گوگل

برنامه رو که بت داد حرکات اون  روز رو دونه دونه بزن تو گوگل ببین تمرین کن تا  وقتی رفتی بلد باشی..

((درخواست دوستی هیچکی رو قبول نمیکنم حتی خانما🌱))

فیلم اموزشی ببین تو گوگلبرنامه رو که بت داد حرکات اون روز رو دونه دونه بزن تو گوگل ببین تمرین کن تا ...

برنامه هر روز رو همون روز میده

و خودش حرکتو برام میزنه بعد من میزنم

ولی خب  یجاهایی ناخوداگاه مثلا اشنباهی مچمو خم میکنم یا پامو از زمین بلند میکنم اینجور وقتا تذکر میده هی