2777
2789
عنوان

اثر نکردن دعا و توسل

86 بازدید | 9 پست

به امام رضا به حضرت علی اکبر به حضرت عباس به هرکس که بگی رو زدم ولی هیچی به هیچی، خستم خیلی خسته، چند روز پیش متوجه شدم موهام ریزش سکه ای پیدا کرده دکتر گفت از استرسه... 

شده تا حالا تو سیل مشکلات گیر کنی و هیچ کدوم حل نشه؟ قفل شدم انگار نه راه پیش دارم نه پس... 

مامان و باباتو خوشحال کن

بگو برات دعا کنن بعد خوشحال کردنشون

به فقیر محبت کن بگو برات دعا کنه

به یتیم محبت کن بگو دعات کنه

در خونه ات رو روی مهمون نبند

مهمون وقتی میاد غم ها و مشکلات رو با خودش میبره

هیچی مثل رضایت پدر و مادر از ادم نیست.. اونا از ته دل ازمون راضی باشن درهای سعادت به رومون باز میشه

گناه بزرگ و کوچیک راه استجابت رو میبنده

روزی صدتا دویست تا هرچقد تونستی استغفار کن بگو خدایا منو ببخش ک‌گناهام مانع استجابت دعاهام شده بعد خواسته هاتو بگو

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان و باباتو خوشحال کنبگو برات دعا کنن بعد خوشحال کردنشونبه فقیر محبت کن بگو برات دعا کنهبه یتیم م ...

مامانمو میشه ولی بابامو نه... 😔 یکی از مشکلاتم همینه آنقدر بداخلاقه که حتی نمیشه مثل بقیه خونه مامانم رفت و آمد کنم😔 یه وقت میبینی یه چیزی میگه شوهرم ناراحت میشه بعد دیگه ما تا ی مدت دعوا داریم منم هیچی نمیتونم بگم، الان یکساله که همسرم وقتی بابا هست خونه مامانم نمیاد، حق هم داره خیلی بهش بی احترامی میکنه با همه همونجوریه 

گناه بزرگ و کوچیک راه استجابت رو میبندهروزی صدتا دویست تا هرچقد تونستی استغفار کن بگو خدایا منو ببخش ...

استغفار گفتم ولی چشم دوباره هم میگم، خیلی توسل کزدم ولی نتیجه نمیده هیچ کدوم از مشکلات حل نمیشه

خیلی از باباها از دامادشون خوششون نمیاد و باهاش کل کل میکنن

به شوهرت بگو میدونم حرفای بابام درست نیست..یه جاهایی شاید حق با توئه یه جاهایی شاید حق با بابامه..نمیدونم.. ولی ازت ممنونم که تحمل میکنی..ممنون که شوهر خوبی هستی و.. 

شوهرتو خر کن .. که زیاد حساس نشه رو رفتارای بابات.. و به خاطر تو هم که شده سعی کنه ببخشه و..

اکثرا باباها بداخلاقن

تو گاهی به بابات زنگ بزن.. سعی کن اروم اروم قربون صدقه بابات رفتن رو تمرین کنی.. باهاش شوخی کنی.. خوشحالش کنی.. احترامش کنی..

باباها وقتی افسرده میشن بداخلاق میشن..مثل مامانا نیستن گریه کنن خالی شن.. بداخلاق میشن داد میزنن غر میزنن گیر میدن

تا جایی که میتونی سعی کن یه رابطه ی پدر دختری معمولی حتی.. بینتون باشه.. رابطه ی شوهرت و بابات به خودشون مربوطه.. تو به اونا کار نداشته باش.. تو توی رابطه ی پدر و دختری سعی کن لبش رو بخندونی.. شاید به یه لبخند تو.. کلی از گره های کور زندگیتون باز بشه..

به شوهرتم بگو.. بگو شاید بابام بداخلاق باشه و حق با تو باشه.. ولی به خاطر من.. به خاطر خدا.. به موی سفیدش.. رفتار و حرفاشو نادیده بگیر و گذشت کن.. شاید تو بابامو ببخشی و بری خونشون خدا هم ازمون راضی بشه و دستمون رو بگیره

خیلی از باباها از دامادشون خوششون نمیاد و باهاش کل کل میکننبه شوهرت بگو میدونم حرفای بابام درست نیست ...

خیلی ممنونم از رهتمایی های دلسوزانه و خواهرانت، کاش یه خواهر داشتم مث تو، برام دعا کن❤️ چشم تلاشمو میکنم هرچند ک آنقدر بداخلاقه که خواهر برادر خودشم از دستش عاصین، همش میگم چ صبری داره مامانم... 

توکل به خدا کاش مث همیشه کمکم میکرد مدتیه هیچ مشکلی حل نشده منم خسته تر ار همیشه شدم، وگرنه همیشه مشکلات بوده من زندگیم همیشه پر از استرس بوده (بخاطر بابام) ولی خب دلخوشیامونم داشتیم مشکلات حل میشد روزای سخت تموم میشد الان مدتیه گیر کردیم...  به چیزایی ک گفتی فکز میکنم حتما سعی میکنم تا جایی ک بشه اجراشون کنم خدا خیرت بده 

من گاهی هم پدر و مادر شوهرم.. هم پدر و مادر خودم حرفی میزنن که ناراحت میشیم

منم مدام به شوهرم چه در رابطه با رفتارای خانواده ی اون.. چه خانواده ی خودم.. میگم عیب نداره..بزرگ ترن.. سن و سالی ازشون گذشتت.. یه عمر کار کردن زحمت کشیدن که تو پیرب آسوده زندگی کنن.. ولی تو پیری تم گرونی و مریضی و تغییرات هورمونی تو یائسگی هاشون و تغییرات هورمونی تو مردونگی شون..باعث تاثیر رو اخلاقشون شده.. شاید ماهم پیر شیم مثل اینا بشیم.. شایدم بدتر ازینا بشیم..

اما باید جوری رفتار کنیم کا الگوی خوبی برای بچه هامون باشیم.. ما بداخلاقی های بزرگترامون رو نادیده میگیریم.. بچه هامونم از ما یاد میگیرن بدخلقی های ما رو تو اینده به دل نگیرن..تنهامون نذارن

اینجوری میگم وقتی میبینه بی طرفانه راجب هر دو خانواده هامون یک نظر رو دارم.. فقط به نفع خودم نظر نمیدم و اگرم خانواده ی شوهرم ناراحتم کنن اولش دلخور میشم اما بعدش میگم عیب نداره.. پیر شدن دیگه.. اعصابشون ضعیفه.. زود قاتی میکنن ناراحتی میکنن.. میگذرم و رد میشم از کنارش.. اونم نم نم میگه اره دبگه..پیر شدن حال و حوصله ندارن..

اما اگر من خطای خانواده ی اونو بزرگ کنم.. اون درجا دور خانواده ی منو با کمترین حرف هاشون خط میکشه..

سعی تو بکن.. اروم اروم شوهرتو ببری خونه بابات و اشتی شون بدی و گاهی موقع حرف زدن های پدر و دختری بگو بابا برامون دعا کن..

باباها از سنگ هم کا باشن.. بچه هاشون رو ته دلشون دوست دارن..

بابای منم اخلاقش تنده.. منو داداش کوچیکم یاد گرفتیم هرجا حط کردیم الان بابام قاطی میکنه دعوا میشه سکوت کنیم و بحث نکنیم.. اما داداش بزرگم اصلا حالیش نیست.. یر هر چرت و پرتی با بابام بحث میکنه و اعصاب بابام بدتر خورد میشه..اصلا داداش بزرگم تو زندگیش به یه گره های کوری میخوره گاهی.. که با دندون هم باز نمیشه..هرچی هم بهش میگیم دعای پدر خیلی تاثیر داره.. یه کار کن بابا دعات کنه.. نه اینه هی میپیچی به پاش... گوشش نمیشنوه و کار خودشو میکنه.. یه جور شده هر بار که با هم روبرو میشن محاله سر یه موضوع بی خود بحثشون نشه..

من گاهی هم پدر و مادر شوهرم.. هم پدر و مادر خودم حرفی میزنن که ناراحت میشیممنم مدام به شوهرم چه در ر ...

به خدا من خیلی با خانواده شوهرم با گذشت رفتار میکنم ولی خب شوهرم اینو میذاره به حساب اینکه اونا مشکلی ندارن و اوضاع خوبه، محبت میکنم نادیده میگیرم حرفای تند رو... ولی خب چ میشه ی همسر مغرور و یه بابای بداخلاق از امتحانای زندگی منه 

ولی تسلیم نمیشم سعی میکنم چیزایی که گفتی رو انجام بدم. ممنونم ازت❤️

همسرم مرد خوبیه ها ولی خب یه جوری بزرگ شده گذشت رو بلد نیست متاسفانه