2777
2789

کسی جایی یا خییری سراغ داره که بهم با گرفتن سفته سی ملیون پول قرض بده ؟چندماه بعد صددرصد برمیگردونم

بخدا یه مسلمون پیدا نمیشه دست ادمو بگیره خییرام که فقط بلدن بیمارستان و مسجد بسازن یا کلی پول خرج هیئت کنن اما هیچ وقت به این فکرنمیکنن که باز کردن یه گره از کار یه گرفتار ثوابش هزاران برابر بیشتر ازاونه...منکه فکرمیکنم اکثرا ریاکارن وگرنه کسی برای رضای خدا اگه میخواست کاری کنه دنیا گلستون میشد😔

چند سالته

بچه داری

و برای چی میخوای

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وام های اضطراری قرض الحشنه بگیر یه روزه میریزن حسابت

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

بانک بروبهت میده باقولنامه خونه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
میخوای چیکار سی تومن

میخوام یه جایی حتی شده سی متر اجاره کنم از همسرم که هم اعتیاد داره هم خیانت کرده بهم جدا بشم دیگه تحملشو ندارم واقعا ..از ناچاری وبدبختی موندم ..از بیماری ایدز میترسم سلامتیم جونم درخطره..روحم که داغونه اون هیچی حداقل سلامتیمو ازدست ندم

هر کس مختاره پول خودشو تو چه راهی خرج کنه چرا تهمت میزنی؟؟؟

اولا تهمت نزدم چون شخص خاصی رو اسم نبردم اکثرا ریاکاران ...شما که نمیخوای کمک کنی وقصدت معلومه کمک نیس لطفا نیشم نزن تو اینجور تاپیکام که طرف دردمنده سرک نکش  

چجوری عزیزم میشه راهنمایی کنی خیلی احتیاج دارم بخدا

من نمیدونم بابامو و دایی هام با این بانک خیلی کار میکنن

شما هم برو بانکش ببین چی میگه 

برای شروع کار وام میدع

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....