2777
2789
عنوان

سرکار نباید چیزی خورد

96 بازدید | 6 پست

یکبار رفتم شیر کاکائو خریدم هم واسه خودم هم همکارم سریع گارد گرفت گفت اونایی که تو فروشگاه  یا جاهای دیگه کار میکنن اصلا بهشون اجازه نمیدن حتی آب بخورن  ما خوبه تو دفتریم راحت  در حالی خودش دم به دقیقه تو دفتر خوراکی میخره میخوره دیگه همون شد اصلا هیچی نمیخرم چیزی هم خریدنی بهم بده  نمیخورم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خونه خوراکی بیار ، بزار تو کیفت ، هر بار یه کوچیک بردار بزار تو دهنت ، لازم نیست این فوضول ها خبردار بشن 

من کشک می بردم ، بيسکوئيت،  مغزیجات ، لقمه نون و پنیر ، کلوچه و ...

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

از خونه خوراکی بیار ، بزار تو کیفت ، هر بار یه کوچیک بردار بزار تو دهنت ، لازم نیست این فوضول ها خبر ...

من کلا اخلاقم اینه سرکار هیچی نمی‌خورم اون روز فشارم افتاد مجبور شدم بخرم اینو شنیدم