2777
2789
عنوان

برای روزای قبل از خیانتش دلم تنگ شده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4144 بازدید | 108 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چطور راضی شدی،میتونستی راحت بچه هارم بگیری

بچه هام خیلی کوچیک بودن بخاطر اونا قبول کردم زندگی کنم

خودشم خیلی پشیمون بود خیلی گریه کرد و التماس ولی برام مهم نبود باورت میشه گریه میکرد بلند بلند من خندم می گرفت 

ولی تنها دلیلم بچه ها بودن

حق طلاق می گرفتی ازش حتما ، معلومه ک دیگه مثل سابق نمیشه دل آدم 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
مگه مسافرت بودی؟چطور انقدر خونسرد اورده؟؟؟

گفت میرم سرکار ماهم مهمونی دعوت بودیم قرار بود بیاد نیومد اولش زنگ زدم جواب سربالا میداد بعد دیگه کلا جواب نداد به دلم خورد برم خونه بچه ها رو ول کردم و رفتم خونه دیدمشون

بلهیکی میخاد ب یکی برسه نمیرسه یکیم رسیده بهش ولی قدرشو نمیدونهخدایا شکرت🤦‍♂️

پروفایل عکس وژته؟ سه شاول جافی 😂

تو کوری کین چه مهینه نوم ای ژنله؟

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
هنوز من یه زن مطلقه میشناختم اون موقع صیغه میشد واسه بچه های دانشگاه ما چقدر از بچه ها سر اون کثاف ...

بابا مطلقه خوبع طرف ۲تا بچم داره ولی باز ...کر...میریزه 

خیانت یجوری داره عادی سازی میشه 

ی زن بیارین بگه من خیانت ندیدم ؟؟؟

آزادیم خوبع ولی ن در این حد طرف خودشو ول میکنه پیرمراهم بهش نظر دارن 

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....