2777
2789
عنوان

برای روزای قبل از خیانتش دلم تنگ شده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4144 بازدید | 108 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونه؟ مچشو گرفتم با زنیکه تو خونه خودمخیانت نمیکنه مث سگ پشیمون شد ولی چه فایده

وای یعنی تو اون وضع چجوری روش شده بهت نگاه کنه🤦‍♂️

زنه رو باید میکشتی 

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....

واقعا ک عزیزم بابت تمام ناراحتی که بهت وارد شده تمام حس قشنگت لطمه دیده متاسفم امیدوارم از این به بعد خدا بهترین روزاشو نصیبت کنه😔❤چیزیم ازش گرفتی؟

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️

با تمام وجود درکت میکنم ،قبل از خیانتش با تمام قلبم دوسش داشتم ،از خدا میخواستم مرگ منو قبل مرگ اون قرار بده ،خار کف پاش میرفت ،بی قرار میشدم ولی الان برام مهم نیست،دیگه دلم اون دل نشد ،هر چند به ظاهر جوری نشون میدم دوسش دارم ولی همش ظاهریه ،عشق بهش رو تو دلم واسه همیشه کشتم 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
من‌‌نمی دونم بعصی اصلا فکر نمی کنن یعنی چی خونه و زندگی آدمهای دیگرو خراب می کنن بعلت هرزگی

هنوز من یه زن مطلقه میشناختم اون موقع صیغه میشد واسه  بچه های دانشگاه ما  چقدر از بچه ها سر اون کثافت کات کردن