2777
2789

چه روزای خوبی بود چقدر دوستش داشتم یه عشق ناب و خالص 

یه اعتماد و خیال راحت… انگار هزار سال از اون روزا فاصله دارم 

اوایل اینجا بهم می گفتن دیگه هیچی مثل قبل نمیشه باورم نمیشد نمیخواستم اون حس عشق رو از دست بدم ولی درست گفتن همه چی تموم شد اون عشق و احساسات و اعتماد همش دودشد رفت هوا 

الان فقط دارم باهاش زندگی می کنم بدون هیچ حسی 

نهایتا یه «دوستت دارم »خودش بگه منم فقط زبونی بگم«منم همینطور»

خیلی دوست دارم ازش بپرسم همخوابی با یه زن مطلقه ارزششو داشت؟

خوش میدونه از خیانتش خبر داری؟

الانم خیانت میکنه؟

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرته یا دوست پسر؟ بچه داری؟ چیشد تصمیم گرفتی ادامه بدی باهاش؟ اگه دوست داشتی تعریف کن

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
زن های مطلقه ای داریم که شغل ها شریفی دارن ولی بعضی هاشون واقعا زندگی خراب کنن

دقیقا،،، زن پسر دایی بابام دوتا بچه ی کوچیک داشت خیلی خیلی خوشگل بود شوهرش فوت شد هیچوقت ازدواج نکرد سالم و با حجب و حیا زندگی کرد و بچه هاشو بزرگ کرد

من‌‌نمی دونم بعصی اصلا فکر نمی کنن یعنی چی خونه و زندگی آدمهای دیگرو خراب می کنن بعلت هرزگی 

معرفت وانسانیت چیز خوبیه که خیلی هامون نداریم...

الان زن های متاهل بدتر شدن 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی