2777
2789
عنوان

عقب افتادن پریود با دستگاه آی یو دی

1310 بازدید | 14 پست

من ۸ماهه آی یو دی گذاشتم به جز ۲-۳ ماه اول که پری نا منظم بود بقیه این ماه ها منظم شده بود 

دوماه پیش هم چک کردم سرجاش بود

الان ۵روزه که عقب انداختم بی بی چک هم منفیه نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم دارم سکته میکنم

۳تا پسر دارم اصلا دیگه بچه نمیخوام

کسی تجربه داره که با دستگاه عقب بندازه و باردار نباشه؟

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
دیدم با دستگاه هم باردار شدن ممکنه جا ب جا بشه..

آخه دوماه پیش سرجاش بود دکتر گفت برو ۶ماه دیگه باز بیا😭😭😭

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی سه تا پسر داشتن چجوریه خوبه؟خواهرم دو تا پسر داره بهش میگن بذار یه دختر بیاری، میگه اگه باز پسر ...

کن پسر خیلی دوست دارم الانم راضیم البته پسر سومم ناخاسته بود ولی جون منن

کمبود دختر رو حس نمیکنم اصلا به روحیه آدم بستگی داره

خواهرم ۴۰سالشه دستگاه داشت اونم ۳تابچه حامله شد اما انداخت بچه رو

وای نه😭😭😭😭

چجوری سقط کرد؟

ن رفت بهداشت محِله زدن براش .چیشد حامله ای؟

وا مگه بهداشت آمپول سقطم میزنه😳

نه خداروشکر پری شدم