2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده سال شاهد درس خوندم بهترین مدرسه هست 

بستگی به محله داره مثلا تو پایین شهر که مدرسه شاهد باشه زور میکنن واسه چادر ولی بالا شهر نه

امکانات هم تخته هوشمند 

بهترین معلما

بهترین مدیر و معاون 

احترام میزارن به بچها 

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A

ده سال شاهد درس خوندم بهترین مدرسه هست بستگی به محله داره مثلا تو پایین شهر که مدرسه شاهد باشه زور م ...

اینی ک من میخوام برم منطقه خوبیه. ینی مرکز اهوازه

بعد اینکه جو مدرسه چطوره؟ دانش اموزا همشون مذهبین؟

جو مدرسه چطوریه؟من خودم ب شخصه اعتقادی ب این دین و مذهب ندارم. بنظرتون میتونم با بچهای اونجا کنار بی ...

خوب نیست در کل میشه گفت افتضاحه 

بستگی داره با کیا همکلاسی میشی ولی بهت قول میدم با کادر مدرسه هیچوقت کنار نمیای...

و خیلی تبعیض میبینی اونجا

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
اینی ک من میخوام برم منطقه خوبیه. ینی مرکز اهوازهبعد اینکه جو مدرسه چطوره؟ دانش اموزا همشون مذهبین؟

نه اصلا 

مدرسه ما امسال بچها زده بودن رو دست بچهای دولتی اینا 

تو کل کلاسمون فقط دو نفر چادری مذهبی بودن 

خوب نیست در کل میشه گفت افتضاحه بستگی داره با کیا همکلاسی میشی ولی بهت قول میدم با کادر مدرسه هیچوقت ...

من اگه برم قراره با دو سه تا از رفیقام بریم اونجا

تبعیضی ک قائل میشن توو چه موضوعاتیه؟

من اگه برم قراره با دو سه تا از رفیقام بریم اونجاتبعیضی ک قائل میشن توو چه موضوعاتیه؟

و اره تبعیض هم زیاد قائل میشن 

مثلا بین اونی که سهمیه داره و اونی که نداره خیلی فرق میزارن 

و اره تبعیض هم زیاد قائل میشن مثلا بین اونی که سهمیه داره و اونی که نداره خیلی فرق میزارن

من خودم کلن سهمیه ندارم و شرط ورودم معدله

و اینکه ارفاق کردنشون چطوره؟ اصن ارفاق میکنن؟

من خودم کلن سهمیه ندارم و شرط ورودم معدلهو اینکه ارفاق کردنشون چطوره؟ اصن ارفاق میکنن؟

برای اونی که سهمیه نداره ندیدم تاحالا 

طرف معدلش یک نمره اومده بود پایین نزاشتن واسه سال بعد ثبت نام کنه 

برای اونی که سهمیه نداره ندیدم تاحالا طرف معدلش یک نمره اومده بود پایین نزاشتن واسه سال بعد ثبت نام ...

من که درسم خوبه

ولی درکل خواستم بدونم

ممنونم از اطلاعات خوبت دوست عزیز