2777
2789
من الان ۱۸سالمهبچه که بودم از۶_۷سالگی تا۱۰سالگی با دوستام تو کوچمون بازی میکردم نمیتونم برات توصیف ک ...

عزیزززززم.....واقعا دوران کودکی دیگه برنمیگرده همش میشه خاطره‌‌‌‌‌‌...منم یادمه بچه بودم همش با دخترعموهام تو کوچه داشتیم بازی میکردیم بنظرم اون موقع خیلی امنیت داشتن بچه ها الان مریض های جنسی زیاد شده ادم اصلا نمیتونه ریسک کنه بچه رو تنها بفرسته تو کوچه

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی ها یا خییییلی بیخیالن یا واقعا ناآگاهن یه نگاه به اخبار و حوادث بندازید به خودتون بیایید چطور با این وضع امنیت که متاسفانه بیشترش بخاطر اتباع هست اینقدر خوش خیال و ریلکسین من هنوزم تو فکر اون دختر اصفهانی سما جهانبازم بیشتر مراقب باشید

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
عزیزززززم.....واقعا دوران کودکی دیگه برنمیگرده همش میشه خاطره‌‌‌‌‌‌...منم یادمه بچه بودم همش با دختر ...

هم مریض جنسی زیاده هم بچه ها کنجکاو شدن، دیگه بچه ها رو هم نمیشه تنها گذاشت 

من ترجیح میدم بچه ام به قول بعضی ها عقده ای بشه و حبس تو خونه تا ریسک کنم و یه عمر آه و ناله کنم خدایی نکرده با خبرهایی ‌که خوندم و میخونم که بچه حتی تو خونه خودشون یا جلو پدر و مادر دزدیده شده احتیاط رو بیشتر میپسندم تا بیخیالی و ول کردن بچه تو کوچه برای اینکه چند ساعت راحت باشم به جاش تو خونه خودم باهاش بازی می‌کنم و گاهی هم میبرمش خونه مادرم یا پارک.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
متاسفانه پدرو مادر های قربانی ها همین طرز فکر شما رو داشتن ...محله های بالا بچه هاشون تو کوچه بازی ن ...

بنظرم شما بچه هاتون توی خونه حبس کنید افسردگی بگیرن

گوشی اینا هم نخرید عقده ای بشن

و به فکر ازدواج توی سن پایین بیوفتن واسه رسیدن به آزادی و گوشی 

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
شما بچتو حبس کن متاهل نیستم و بچه هم ندارم در ضمن والا ماها ده سال پیش با بچه های کوچه بازی کردیم و ...

بنده خودم توی کوچه بزرگ شدم ...امنیت فرق کرده ...چرا نمیخوای بفهمی؟؟؟؟

مشکل شما همینه که بلد نیستید ؟؟؟فقط گوشی و تلوزیون؟؟؟

بچه دوازده تا هشت ساعت در شبانه روز رو خواب باشه باقیش کلی بازی های گروهی هست و تک نفره که میتونه با خودش یا شما یا پدرش بازی کنه ...وسایل تفریح و سرگرمیش رو فراهم کنید...یه ساعاتی در روز هم با گوشی و تلوزیون باشه مشکلی نداره ...با شما بیرون بره و پارک بره ...والدهای مثل شما برای فرار از مسئولیت بچه رو میفرستید تو کوچه ....

بنظرم شما بچه هاتون توی خونه حبس کنید افسردگی بگیرنگوشی اینا هم نخرید عقده ای بشنو به فکر ازدواج توی ...

من ترجیح میدم بچه ام عقده ی بشه تا مثل بچه های شما قربانی تجاوز و در آخر خودکشی ...

بنده خودم توی کوچه بزرگ شدم ...امنیت فرق کرده ...چرا نمیخوای بفهمی؟؟؟؟مشکل شما همینه که بلد نیستید ؟ ...

بخدا مجردم چرا نمی‌فهمی 

چه بچه ای 

چه شوهری 

چه مسئولیتی یا خدا 

من تا روزی که مطمئن نشم میتونم مسئولیت بچرو به عهده بگیرم بچه نمیارم 

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A

من ترجیح میدم بچه ام عقده ی بشه تا مثل بچه های شما قربانی تجاوز و در آخر خودکشی ...

افسردگی بیشتر این نتایج رو به بار میاره

کافیه یه نگاه به تاپیک نوجوونایی بنذازید که از دست خانواده میخوان خودکشی کنن یا فرار کنن و در دام تجاوز میوفتن

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
من ترجیح میدم بچه ام به قول بعضی ها عقده ای بشه و حبس تو خونه تا ریسک کنم و یه عمر آه و ناله کنم خدا ...

دیه الان مثل قدیم نیس که امکانات نباشه الان اگه بخوای بچه رو بفرستی کلاس  بچه وقت اضافی نداره که بخواد بره کوچه پسرم نه سالشه امسال سه تا کلاس گذاشتمش بیچاره میاد خونه غش می کنه 

بخدا مجردم چرا نمی‌فهمی چه بچه ای چه شوهری چه مسئولیتی یا خدا من تا روزی که مطمئن نشم میتونم مسئولیت ...

پس لطفا ازدواج نکن ...تویی که بچه نداری حق نداری توی این بحثا از روی شکم پری ایده بدی به یه مشت مادر بیخیال ....

پس لطفا ازدواج نکن ...تویی که بچه نداری حق نداری توی این بحثا از روی شکم پری ایده بدی به یه مشت مادر ...

چشم عباس آقا عمر دیگه نداری؟؟

اصلا ازدواج میکنم بچم هم میفرستم تو کوچه با بچها بازی کنه تو تائین تکلیف میکنی مادر نمونه و با فکر ؟

یروز همون بچت که حبسش میکنی تو خونه تو روت برمیگرده و ....

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A