2777
2789

رلمه میخواد بیاد خواستگاری قبلا تو عقد طلاق داده خانواده ی دختر بفکر پول وام بودن و نمیخواستن دخترشونو بدن من از نظر مالی مرفه ام و خودم شاغلم اما ایشون فقط وام ازدواج من میمونه و وام ازدواجش رو برای مهریه اون خانم صرف کرده از وسایل اونه هم وسایل ضروری رو خریده ماشین نداره و میگه بین رهن خونه و عروسی یکی رو انتخاب کن گفتم قبلن گفتی مسافرت ماه عسل و عروسی الان شد عروسی یا خونه؟

میگه من زن بساز میخوام همه از عالی ک شروع نکردن

ولی دوستان من تو رفاه بزرگ شدم سخته واسم ولی اخلاق رلم بیسته تحت هر شرایطی کنارمه و میدونم پدر خوبی برای بچه هام میشه گفتم وام ازدواج منک ک گرفت ی مقداریش رو برمیداره ی وام ازدواج دیگه میخره و با همون پولا طلا و رهن خونه برام میگیره ولی پولش ب عروسی نمیکشه نظرتون جیه چیکار کنم

نظر من اینه الان خپ زندگی واقعا سخته برای زوجین ک  میخان ازدواج کننن ولی باید همه چیو در نظر بگیری یدونه اخلاق نیستش همه چیو بسنج و منطقی تصمیم بگیر چون حرف ی عمر زندگیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزو ازدواج اسان سر بزن 

زن دایی من ۷ سال با داییم دوست بود چون خانوادها مهالف بودن ازدواج کردن یخورده تو هزینه ها محدود شدن بعد چندین سال الان ب ما گفت ک عروسیشون ازدواج اسان گرفته بودن 

خیلیی کم شد 

تونستید این مدلی بگیرید 

خوبه مهم اخلاقشه عروسی خیلی مهم نیست بنده خداهم نداره وگرنه واست کم نمیزاشت از همین الان فکراتو بکن ...

عروسی واقعا مهم نبست؟

میگه ی مراسم عقد بگیریم بصرف شیرینی تو تالار

و لباس عروس بپوش و بعدش بریم سر خونه زندگیمون

یه توصیه خواهرانه برات دارم

۵سال بایه ادمی دیوانه واروعاشقانه دوست بودم

الانم زنشم خیلیم جنگیدیم بهم‌برسیم

ولی ۳.۴ماه ک بگذره ببینی تازه عروسی یه دندونت خراب میشه یارو پول نداره بری درستش کنی!سرهرماه استرس اجاره خونرو داشته باشی!نداشته باشه پول چ‌میدونم مژتو کاشت ناخنتو رنگ‌موتو بده

ببینی همه تفریحای خوب دارن سفرای خوب دارن لباسای خوب میپوشن و تویهو از صد اومدی روصفر این‌تورو میکشهههه

عشق و عاشقی کشکه

منم شوهرم زن بساز میخواست😏

ولی با آدم این‌سبکی اونم وقتی به قول خودت تورفاه بودیو یهو بایدیای زندگیم برات دست نیافتنی باشه یاباجنگ ب دستش بیاری

تازه میفهمی سریدی بدم سریدی

شرایط سخته کهپول بنظرم یکی از مهم ترین ها ئهولی نظر خودت مهمه یکی پول اولویت‌شه یکی قیافه یکی اخلاق ...

هم اخلاقش خوبه هم قیافه اش پول هم فعلن دستش خالیه اما با همین وضع برام کم نمیزاره و بهترینا رو میخره

یه توصیه خواهرانه برات دارم۵سال بایه ادمی دیوانه واروعاشقانه دوست بودمالانم زنشم خیلیم جنگیدیم بهم‌ب ...

آره از این میترسم

ولی تو خانواده ی خودم ک مرفه ام هم راحتی ندیدم و خسته ام

آره از این میترسمولی تو خانواده ی خودم ک مرفه ام هم راحتی ندیدم و خسته ام

ببین هرکی میگه پول همه چیز نیست 💩 میخوره

پول همه چیزه  ۶ماه نشده سر همین‌مسائل مادی اگر ادم خسیسیم باشه تمام عشقی ک بهش داری دود شده رفته هوا

تو پدر مادرتو انتخاب نکردی.ولی انتخاب پدر بچت باتوئه خوووووب چشاتو واکن