یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فیلر چشم گربه ای چیه ... اون فک کنم با بوتاکسه یا نخ
نمیدونم😂🤦🏻♀️ی جا روی پکیجش بود نمیخواستم بزنم شوهرم گفت برای امتحان بزن من کلا از هیچی سردرنمیارم اینم کلی از این طرف اون طرف پرسیدم که چه برندی بزنم همین
اون یا نخه یا بوتاکس .. من نورامیس زدم ولی اگ هزینش داری الیاکسین بزن
منم همه گفتم الی الکسین بزن ولی میدونی چون اولین باره و شاید اصلا خوشم نیاد نمیخوام برای اولین بار ۴/۵هزینه کنم اینجا همه برندی داره ولی روفیل گفت بزن حالا نمیدونم باز تا برم چی میشه یهو اونجا امکان داره شوهرم بگه نه فلان برند بزن😂🤦🏻♀️
من نورامیس زدم پنجو خورده ایی الیاکسین تو هشت تومنه .. رووفیل هم تو چار تومن .. رووفیل از نورامیس سف ...
مگه پیش دکتر زمانی زدی انقدره😐اون اخه خیلی گرون میگیره و من عاشق کاراشم یکی دیگه ام یکی رو معرفی کرد از اون پرسیدم الکسین گفت۴۵۰۰فک کنم اینکه میگی سفت تره یعنی چی دقیقا من نمیدونم