2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاین شوهرم

240 بازدید | 24 پست

شوهرم خیلی  ت رابطه سرده 

هر وقت خودش بخواد میاد کارشو انجام میده و تمام 

ن اماده مردن من براش مهمه ن چیزی 

بعدشم عین خواهر برادر انکار ن انگار 

ی تصمیمی گرفتم اینکه من کاری کنم از سردی در بیاد 

من اینو دوس ندارم 

سالهای اول خوب بود ولی ۲ ساله مشکلاتمون زیاده رو این موضوع اثر گذاشته 

من چکار کنم  اخلاقش عوض شه و سرد نباشه

نمیدونم منظوزمو خوب رسوندم یا نه 

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 
اسی ی سوال بپرسم اگه اجازه بدید

بپرس

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با شوهرم اختلاف داریم الان ۱۰ ماهه خارج از کشوره طبیعیه ک گاهی نیاز ج داشته باشم؟حس میکنم ادم بدی ...

کاملا طبیعیه

کار خاصی به ذهنم نمیاد،، من خودم وقتی شوهرم دوری کنه منم تلافی میکنم بعد خودش میاد سمتم

من خیلی تلافی کردم 

مثلا ی ماه ۴۰ روز سمتش نرفتم خودش اومده 

ولی میخوام اینجور نباشه 

ی جوری یادش بدم اینجور نباشه 

اصلا به من توجه نداره 

من خیلی دوس دارم بهم توجه کنه .نوازش ...... ولی هیچکدام 

گرمیجات زیاد بدهشیرموز معجون پسته...

لب نمیزنه به این چیزا 

به شدت گرمایه