2777
2789
عنوان

همسایمون گفت مشکل معده داری دهنت بومیده

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 48 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای من اصلا روم نمیشه به کسی رک بگم این حرف رو 😳😐 حتی به نزدیک ترین آدمای زندگیم تا حالا نگفتم .او ...

همون والا .چون من همیشه مسواک و نخ دندون استفاده میکنم اکثرا ادامس هم دارم...بعداصلا من یکی دوباربیشتر باهاش حرف نزدم اونم سلام علیک 

ادم خیرخواهی هستمدام آب نبات توی دهان داشته باشبرو دکتر برای دندان و لوزه و معده

آدم خیرخواه اینجوری رک نمیگه و طرف رو خجالت زده نمیکنه

درسته احتمالا اذیت شده که گفته اما نتیجه حس بدی هست که به استارتر داده

این مسائل باید غیرمستقیم مطرح بشه (وقتی طرف مقابل نسبت نزدیکی نداره و صمیمیت زیادی هم نیست) 

نبودی عزیزم یا من ندیدمت ؟

نبودم گلم .نزدیک یک سالی میشه که تعلیق بودم 😅

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

همون والا .چون من همیشه مسواک و نخ دندون استفاده میکنم اکثرا ادامس هم دارم...بعداصلا من یکی دوباربیش ...

ببین اگه این حرف رو از کسی دیگه غیر از ایشون نشنیدی شاید غرض و مرض یا کینه ای از شما داشته .خیلی نمی خواد فکرتو درگیر کنی 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

یک بار خواهرشوهر منم وه معده اش مشکل داره برای فسار خونش رفته بود متخصص قلب دکتر بهش گفته بود چقدر دهنت بو داره براش قرص عفونت ومعده تجویز کرده بود درحالی که این برا اکوی قلبش رفته بود 

همون والا .چون من همیشه مسواک و نخ دندون استفاده میکنم اکثرا ادامس هم دارم...بعداصلا من یکی دوباربیش ...

ایشون ادم باشخصیتی نبوده که اینجوری مطرح کرده

ادم عاقل هر حرفی رو سریع از دهنش پرتاب نمیکنه بیرون.

عزیزم اگه واقعا این مشکل رو داری اول برو پیش دندانپزشک و اگه مشکلی نبود برو سراغ معده

آدم خیرخواه اینجوری رک نمیگه و طرف رو خجالت زده نمیکنهدرسته احتمالا اذیت شده که گفته اما نتیجه حس بد ...

میدونی من این جنبه رو میبینم که طرف با نیش نگفته با تمسخر نگفته 

بلکه واقعا بوی بد دهان ایشون رو گفته

به این فکر کن که چند نفر اینو متوجه شدن و نگفتن

ایشون باعث میشه استارتر جدی بگیرن و برن دنبال درمان 

هر کسی عیب های قابل رفع ادم رو به آدم نمیگه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

دهن منم یمدت بو میداد شوهرم بهم گفت منم خیلی حساسم رو این چیزا اول رفتم دندونپزشکی گفت دندونات سالمه جرمگیری کردم رفتم دکتر گوارش اندوسکوپی دادم عفونت و زخم معده داشتم خداروشکر با دارو زود از بین رفت ، هنوزم هر جا برم نزدیک شوهرم وایمیستم یواشکی میگم بو نمیده ، میگه بخدا ن بیخیال شو😂 اخه تا اوکی بشم همش میپرسیدم ازش