2777
2789
عنوان

همسایمون گفت مشکل معده داری دهنت بومیده

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 48 پست

اندکی از رک بودن همسایه‌‌ی شما رو نیاز دارم برای همکارای عزیزم.

چه اشکالی داره؟

می‌دونم حس بدی بهتون منتقل کرده ولی بهش فکر نکنید

سعی کنید مشکل رو حل کنید

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قرص مکیدنی لاکتوگام از داروخانه بخر پروبیوتیک دهانی هست مشکل عفونت لوزه و دهان و بوی بد دهانت از بین ...

ممنونم عزیزم برم بگیرم مشکلم حل شد یه عمر دعات میکنم...امروز انقدخوشحال بودم حال خوشم خراب شد.نمیدونم چطوربگم همیشه حس میکردم چقد تمیز ومرتبم امروزانگار اون بته شکیت

میدونی من این جنبه رو میبینم که طرف با نیش نگفته با تمسخر نگفته بلکه واقعا بوی بد دهان ایشون رو گفته ...

دقیقا من یمدت دهنم بو میداد و متاسفانه آدم بوی دهن خودش رو متوجه نمیشه اصلا من همسرم گفت و افتادم دنبال درمان و تا تکمیل درمانم سعی می‌کردم از نزدیک با کسی صحبت نکنم چون بقیه که گناه نکردن بوی دهن بقیه رو تحمل کنن

ممنونم عزیزم برم بگیرم مشکلم حل شد یه عمر دعات میکنم...امروز انقدخوشحال بودم حال خوشم خراب شد.نمیدون ...

ادم شرمنده  و عصبی میشه

ولی بازم خدا رو شکر یکی که باهاش صنمی نداری بهت گفت 

و فرصت رفع داری

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

حالا یه چیزی بگم این وسط یه سایتی هست به اسم boomidi 

شماره‌ی طرف رو می‌دی به شکل ناشناس بهش تذکر می‌دن

منم یه بار ازش استفاده کردم  

میدونی من این جنبه رو میبینم که طرف با نیش نگفته با تمسخر نگفته بلکه واقعا بوی بد دهان ایشون رو گفته ...

حق با شماست میشه اینجوری هم نگاه کرد اما حقیقتا من خودم رو جای استارتر گذاشتم

شنیدن این حرف از یه رهگذر تو خیابون یا مترو برام ساده تر هست تا همسایه ای که هرروز باهاش چشم تو چشم میشم.

خیلی ادم خجالت زده میشه

شاید کار من اشتباهه اما ابدا هیچ مساله ای رو درباره ادم هایی که باهاشون صمیمیتی ندارم حتی اگه بابتش اذیت هم بشم گوشزد نمیکنم. حس میکنم دلشون خیلی میشکنه

شاید اون مشکل رو رفع کنن اما این حس بد به رو اوردن رو نمیتونن

البته که این مساله بین ادم هایی که با هرنسبتی صمیمیت بینشون هست صادق نیست.

شوهرم میکروب معده داشت دهنش شدید بو بد میداد. با یک دوره بارهنگ و عرق نعنا و عسل کامل خوب شد

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

اگه از معدت باشه قبل و بعد غذا یه قاشق ابلیمو بخور، مشکلت برطرف میشه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
حق با شماست میشه اینجوری هم نگاه کرد اما حقیقتا من خودم رو جای استارتر گذاشتمشنیدن این حرف از یه رهگ ...

کاملا متوجه هستم

میدونی چرا نمیگی ؟ چون ترجیح میدی اون شرایط رو تحمل کنی ولی رابطه ات با اون فرد دچار تنش نشه یا یهو باهات برخورد بد نکنه

بعد به مرور اگر مسئله بهداشتی و رفتاری باشه از اون فرد دوری میکنی

به نظرم اگر کسی بدون نیش چیزی رو بهمون بگه اونم مسئله مهمی مثل بهداشت ،آدم باید قدردان باشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
حالا یه چیزی بگم این وسط یه سایتی هست به اسم boomidi شماره‌ی طرف رو می‌دی به شکل ناشناس بهش تذکر می‌ ...

ای وای من 

چه سایت خوبی

ای وای من چه سایت خوبی

داشتم فکر می‌کردم طراح سایت چی کشیده که این فکر به سرش زده😂

ولی دور از شوخی واقعاااا سایت خوبیه هم طرف ازت دلگیر نمیشه و خجالت نمی‌کشه و هم تو راحت میشی‌.