2777
2789
عنوان

چشمک پسر فامیل

774 بازدید | 26 پست

حقیقتا نمی‌خواستم تاپیک بزنم ولی این حس کنجکاویم دیوونم کرد.

چند شب پیش خونه عموم بودیم پسرعموم بهم چشمک زد و خندید. حالا ما اصلا باهم صحبتی هم نداریم در حد سلام خداحافظ هست.

بنظرتون چرا این کارو کرد اخه؟

کویر سرگذشت دریاست که به آفتاب دل بست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته ممکنه نسبت به خلقیات هرکسی فرق کنه ولی خب اونایی که من دیدم این برداشتو کردم 😂🧡اگرم زیر بیست ...

بیست و خورده ایه

دقیقا همین ماجرا واسه دوستم پیش اومد پسر خالش بهش چشمک زده بود دوستمم فک کرده بود عاشقشه بعد از چند ماه پسره زن گرفته بود 

اینا مریضن میخوان با آبروی دختر بازی کنن... عموم با خونوادهی برادرزنش مشکل داشت به پسراش میگفت دختراشو دستمالی کنین تا سرافکنده باشن پیشمون😐

بیست و خورده ایه

خب پس😂😂💖

می‌تونه تلفیقی از مواردی که گفتم هم باشع

البته ممکنه فرد عاقلی باشه با منظور اینکارو بکنه 

باید نسبت به روحیات و اخلاقش برداشت کنید از رفتارش

دقیقا همین ماجرا واسه دوستم پیش اومد پسر خالش بهش چشمک زده بود دوستمم فک کرده بود عاشقشه بعد از چند ...

من خودم حس میکنم کار پرچسرعموم از قصد نبوده

وااااای😑😐

خب پس😂😂💖می‌تونه تلفیقی از مواردی که گفتم هم باشعالبته ممکنه فرد عاقلی باشه با منظور اینکارو بکنه ...

درسته کلا آدم شادیه مطمئنن از قصد بدی نداشته