angel80 مدیر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 477 عنوان چشمک پسر فامیل | مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 26 پست حقیقتا نمیخواستم تاپیک بزنم ولی این حس کنجکاویم دیوونم کرد.چند شب پیش خونه عموم بودیم پسرعموم بهم چشمک زد و خندید. حالا ما اصلا باهم صحبتی هم نداریم در حد سلام خداحافظ هست.بنظرتون چرا این کارو کرد اخه؟ کویر سرگذشت دریاست که به آفتاب دل بست. 1403/05/14 | 01:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sanamsabet عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 2686 ما پسرا همینطوری ایم ، مهم نیس به هیچ جاتون نباشه ، من از طرفش معذرت میخوام 😄🚬 شما که وکیل پسرایی، چرا یهو پیام جواب نمیدن و خودشونو میگیرن وقتی همهچی خوبه؟ سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
hesaneh عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 1384 منم پسر عموم وقتی داشت رد میشد دست به موهام کشید آروم ولی من حسش کردمو مثل تو ذهنم درگیره واسه تجربه شما دیگه چیزی به ذهنم نمیییرسه🌚🌱
angel80 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 477 منم پسر عموم وقتی داشت رد میشد دست به موهام کشید آروم ولی من حسش کردمو مثل تو ذهنم درگیره منم اینو تجربه کردم ولی وقتی چیزی ازش نمیبینم بیخیال میشم کویر سرگذشت دریاست که به آفتاب دل بست.
amirrezaiskjwj عضویت: 1403/02/17 تعداد پست: 477 شما که وکیل پسرایی، چرا یهو پیام جواب نمیدن و خودشونو میگیرن وقتی همهچی خوبه؟ چون یا واقعا سرشون شلوغه ، یا احساس گناه الکی میکنن ، یا غرورشون یکمی اذیت کرده ، یا ک.خلی پسراس دیگه کلا
angel80 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 477 خب پس مشکلی نیستش😂🧡شاید مثلا خواسته کمی صمیمیت به خرج بده قبلاً فکر میکردم با شیطنت نگاه میکنه حسی دارهبعداً فهمیدم کلا با همه اینجوریه کویر سرگذشت دریاست که به آفتاب دل بست.
amirrezaiskjwj عضویت: 1403/02/17 تعداد پست: 477 چون یا واقعا سرشون شلوغه ، یا احساس گناه الکی میکنن ، یا غرورشون یکمی اذیت کرده ، یا ک.خلی پسراس دیگ ... و یا شما سوتی ای دادین یا کاری کردین ولی متوجه نشدین یا قبلا و یا همون موقع
hesaneh عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 1384 قبلاً فکر میکردم با شیطنت نگاه میکنه حسی دارهبعداً فهمیدم کلا با همه اینجوریه 👍👍👌👌👌 دقیقاکلا به نظرم پسرا دو نوعن یا این مدلین یا هم ببخشید هیچکسو به کتفشونم نمیگیرن و با همه سرد برخورد میکنن
angel80 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 477 👍👍👌👌👌 دقیقاکلا به نظرم پسرا دو نوعن یا این مدلین یا هم ببخشید هیچکسو به کتفشونم نمیگیرن و با هم ... ما دو مدلشو تو فامیل داریم😂 کویر سرگذشت دریاست که به آفتاب دل بست.
hesaneh عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 1384 قبلاً فکر میکردم با شیطنت نگاه میکنه حسی دارهبعداً فهمیدم کلا با همه اینجوریه اینم هست که خوششون میاد از اینکارا مثلا یکیو ادیت کنن سر به سرش بذارن یا باهاش شوخی کنن
hesaneh عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 1384 ما دو مدلشو تو فامیل داریم😂 به به عالیه خواهروالا من که میرم سلام میدم جواب سلاممو نمیدن دراین حدیکی هست سلام و احوالپرسی میکنه ولی زیااد کاری به کارم نداره اون باز خوبه
angel80 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 477 به به عالیه خواهروالا من که میرم سلام میدم جواب سلاممو نمیدن دراین حدیکی هست سلام و احوالپرسی میکنه ... من اصلا دخترعمو ندارم تک دختر خانواده همه پسرم ب من محل نمیدن منم برام مهم نی😂😐 کویر سرگذشت دریاست که به آفتاب دل بست.
hesaneh عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 1384 من اصلا دخترعمو ندارم تک دختر خانواده همه پسرم ب من محل نمیدن منم برام مهم نی😂😐 اره خب منم تک دخترم هم خانواده مامانم هم پدرم 😁