2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه بد کاش اینجوری نباشه خودش خیلی نگران همش. میگه ماما نکنه قدم بلند نشه

عزیزم ببرش دکتر شاید بتونه کمکتون کنه

البته به ژنتیک هم بستگی داره،که قدش کوتاه باشه یا بلند

روز های خوب تو راهه...😍🥰✨

مکملی چیزی بهتون نداد

نه چون من پیش دکتر زنان رفتم چون از نظر مامانم غیرعادی بود ولی خب اشتباه همین جا بود که باید پیش دکتر تغذیه میرفتم نه زنان

بعد من خیلییییی لاغر بودم جوری که همه تعجب میکردن چطوری اینقدر زود پریود شدم البته الانم تا پایان دبیرستان به زور رسیدم به وزن ۴۰ کیلو و الانم که ۲۳سالمه ۵۰ کیلوم اما دکتر بهم گفت به ژنتیک بستگی داره و بعدش هم متوجه شدم از سمت پدری، یعنی عمه هام زود پریود شدن😪

اون موقع که من بچه بودم چیزی حالیم نبود و به قد هم فکر نمیکردم اما الان واقعاا قدم روی مخمه 

نه چون من پیش دکتر زنان رفتم چون از نظر مامانم غیرعادی بود ولی خب اشتباه همین جا بود که باید پیش دکت ...

اصلا رشد قدی نداشتید بعدش یا کم بود ؟؟؟

پدر و مادرتون قد بلند یا خیر؟؟؟

اصلا رشد قدی نداشتید بعدش یا کم بود ؟؟؟پدر و مادرتون قد بلند یا خیر؟؟؟

داشتم اما کم بود مثلا دوستام توی دبستان کنار من واقعا کوتوله بودن و من همیشه میز اخر بودم اما بعدش که  راهنمایی تموم کردم انگار متوقف شد

بابام قد بلنده اما مادرم ۱۶۱

ژن ناجور عمه هام به من رسید و قد مادرم به من🤣🤣🤣

اسی من که هرکی رودیدم بعد پری قد نکشید امابسکتبال من شنیدم قد رو کوتاه می کنه همون والیبال بذارش

از مربی بسکت پرسیدم بسکتبال قدر را بلند می‌کنه والیبال شونه هاشو را پهن می‌کنه دیگه منم فرستادمش بسکت حالا بازم باید بپرسم