2777
2789
عنوان

عوارض قرص فیناستراید پنج

113 بازدید | 4 پست

سلام 

دختر من ۱۹ ساله اش هست، مجرده، تنبلی تخمدان و موهای زائد داره، متخصص زنان براش قرص دوفامد، فیناستراید ۵ و متفورمین ۵۰۰ نوشته، متفورمین رو برای کمک به کم کردن وزن براش نوشته چون اضافه وزن هم داره 

حالا من بابت عوارض فیناستراید نگرانم خصوصا که دوز ۵ میلی گرم براش نوشته 

شما تجربه ای در این مورد دارید؟

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بانو جان من هم برای موهای زائد که علتش بالا بودن هورمون تستوسترون بود و گاهی اختلال سیکل ماهیانه هم داشتم قرص فینایدستراید رو به همراه دو قرص دیگه تجویز کرد. من حدود دو سال این درمان رو داشتم و حدود یکسال آخر رو فقط با فیناید دکتر گفت ادامه بدم که خداروشکر دیگه تستوسترونم اومد پایین و علایم پرمویی برطرف شده. نگرانی شما رو برای قرص فیناید درک میکنم اما تا زمانی که دخترتان مجرده مسله ای نیست دکتر هم به من همین رو گفت ولی اگر ازدواج کردن بعد از خوردن قرص تا شیش ماه اجازه بارداری را ندارن چون اثرش در خون هست دکتر می‌گفت بعدش مانعی ندارد. بنظر من بانو جان تا زمانی که دخترتان مجرد هست این تنظیم هورمونی رو براش دنبال کنید و به امید خدا درمان میشن تا بعد ازدواجش دیگه این قرص‌ها رو مجبور به خوردنش و استرس های ناشی از اون نباشه.🙏

بانو جان من هم برای موهای زائد که علتش بالا بودن هورمون تستوسترون بود و گاهی اختلال سیکل ماهیانه هم ...

خیلی ممنونم از توصیه خوبتون و اینکه تجربه اتون رو با من در میون گذاشتید 

الان تقریبا شش ماهه فیناستراید میخوره ولی در ظاهر که اصلا موهای زاید صورتش فرقی نکرده، نه کمتر شده نه حداقل یه کم کرکی 

ولی به نظرم یکی از مشکلات اصلیش اضافه وزن زیادیه که داشت و داره چون همین اضافه وزن باعث مشکلات هورمونی میشه 

خودمم دوران مجردی دقیقا همین مشکلات و داشتم 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنونم از توصیه خوبتون و اینکه تجربه اتون رو با من در میون گذاشتید الان تقریبا شش ماهه فیناسترا ...

خواهش میکنم بانو جان امیدوارم این مسأله برای دخترتون حل بشه نگران نباشید. بانو جان منم اول پزشک زنان رفتم اما مسله پرمویی من با فوق تخصص غدد حل شد بنظرم این پزشک هم برید چون آزمایشهای کامل هورمونی و سونوگرافی رحم و تخمدان رو همزمان میگن انجام بدید. شاید مشکل پرمویی دختر شما فقط به تنبلی تخمدانش مربوط نباشه و هورمونهای مردانش هم بالا باشه من به توصیه پزشکم همزمان با مصرف قرص لیزر هم انجام دادم چون من موهای تمام بدن و صورتم ضخیم بود و خدا رو شکر درمان و لیزر همزمان نتیجه بخش بود. امیدوارم شما هم به نتیجه دلخواه دخترتون برسید فقط برای لیزر به نوع پوست و ضخامت موی بدن باید توجه بشه البته من تحقیق کردم موهای ضخیم و سیاه بهتر از بین میرن من با توجه این نوع موهای زائد لیزر دایود آلکساندرا استفاده کردم که راضی بود بیش از هشتاد درصد موهای زائد از بین رفتند. شاد و تندرست باشید🙏

خواهش میکنم بانو جان امیدوارم این مسأله برای دخترتون حل بشه نگران نباشید. بانو جان منم اول پزشک زنان ...

متشکرم