2777
2789
عنوان

جدایی یا برگشتن سر زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 72 پست
خودم نظرم رو جدایی هست اما خب طبیعتاً خونه پدرم دیگ نمیتونم تحمل کنم

منم خونخ پدرمم چ خوب ک گذاشته جهازتو ببری الان جهازتو کجا چیدی ؟؟ مال من ۴ قلم خودشو برداش جهاز منم میگه نمیدم فروختی

خیلی می‌فهمه همش گریه میکنع با بابام آشتی کن

به نظرم اگه میشه یه بار به دور ازچشم بقیه برید یه جای بشینید سنگ های زندگیتو باهاش وا بکن

بهش بگو لگه بخوام برگردم چه تضمینی هست بعدهونجور نشی  ،بگو من بخاطر بچه ام میخوام فرصت بهت بدم ببین ادما رودرو کارشون بیشتر رو میشه توهم متوجه میشی راست گفته برگردین یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من برای خراب کردن همیشه وقت هست برای ساختنه که دیر میشه

درود بر کلوپاترای عزیز، دوست فرهیخته و دانای خودم

اسی ایشون درست میگن . فرصت برای خراب کردن همیشه هست، فرصت مجدد ب شوهرت بده. برگرد 

ب احترام اینده پسرت برگرد با توکل به امام حسین

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

مهریه بگیر خانوادتو راضی کن نزدیکشون اما جدا زندگی کنی

من خودم کار میکنم 

بخدا اگه خونم جدا بود ثانیه ای ب شوهرم فکر نمی‌کردم

گاهی از شدت فشار خانواده روانی میشم و میگم چ اشتباهی کردم در اومدم

به نظرم اگه میشه یه بار به دور ازچشم بقیه برید یه جای بشینید سنگ های زندگیتو باهاش وا بکنبهش بگو لگه ...

همه چیشو ب اسم باباش کرده میگه دیگ پول ندارم میتونی همینجوری بسازی 

حتی نمیکنه یکم منت منو بکشه اصلا 

خدا منو لعنت کنه 

منم خونخ پدرمم چ خوب ک گذاشته جهازتو ببری الان جهازتو کجا چیدی ؟؟ مال من ۴ قلم خودشو برداش جهاز منم ...

من از دادگاه انسداد جهیزیه کردم 

هیچی به مغازه اجاره کردم ریختم اونجا خاک میخوره 

من خودم کار میکنم بخدا اگه خونم جدا بود ثانیه ای ب شوهرم فکر نمی‌کردمگاهی از شدت فشار خانواده روانی ...

برای خونه جدا بجنگ 

راه تو به سمت جلو برو نه به عقب 

راه تو اینه ک مستقل شی الان باید فکر و ذکرت جدا شدن از خانواده باشه 

بجنگ گریه و زاری راه بنداز تا بزارن جدا بشی

من خودم کار میکنم بخدا اگه خونم جدا بود ثانیه ای ب شوهرم فکر نمی‌کردمگاهی از شدت فشار خانواده روانی ...

چرا ب حرفسون اهمیت میدی خودت خونه بگیر با بچت راحت زندگی کن با احترام برخورد کن ولی کارتو خودت انجام بده اینطوری بچتم عذاب میکشه 

درود بر کلوپاترای عزیز، دوست فرهیخته و دانای خودماسی ایشون درست میگن . فرصت برای خراب کردن همیشه هست ...

پسرم نور چشممه از باباش میترسم بگردم انقد آزارم بده دیگه نتونم تحمل کنم

همه چیشو ب اسم باباش کرده میگه دیگ پول ندارم میتونی همینجوری بسازی حتی نمیکنه یکم منت منو بکشه اصلا ...

ما زن های همیشع خدا دلم مخواد ای شوهر منت بکش دختر ای مردا ادن طور که ما دلمون میخواد منت نمیکشن نمیدونم چرا ،میگم میگی زده به اسم باباش بخاطر این بوده که تو مطالبه نکنی که بگه من مهریه ندارم بهت بدم خیلی مردها با این کلک رفتن جلو 

من از دادگاه انسداد جهیزیه کردم هیچی به مغازه اجاره کردم ریختم اونجا خاک میخوره

وکیل هم دارین ؟ استرداد جهاز چقدر طول میکشه تا پس بگیری منم استرداد دادم شما جهازی ک شوهرت گرفته بود مثل تلویزون لباسشویی اینارم گرفتین ؟؟؟