2777
2789
عنوان

جدایی یا برگشتن سر زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 72 پست
برای خونه جدا بجنگ راه تو به سمت جلو برو نه به عقب راه تو اینه ک مستقل شی الان باید فکر و ذکرت جدا ش ...

هرکار میکنم نمی‌ذارن 

نمی‌گم بدن برعکس من تک دخترم خیلی دوسم دارن

اما حس میکنم ازمون خسته شدن پدرم دوباری پسرمو سیلی زده

مامانم نمی‌ذاره از خونه درشم تا میخام برم سالن بهانه مختلف میاره منت نگهداشتن پسرمو می‌ذارن

خلاصه بدتر میشه گیراشون

خسته شدم دلم تنهایی میخاد 

پسرم نور چشممه از باباش میترسم بگردم انقد آزارم بده دیگه نتونم تحمل کنم

خب بزار کاسه صبرت لبریز بشه بعد اقدام ب طلاق کن. فرصت مجدد بده، ی مدت از هم دور بودین شما با خانواده ات تحت فشار بودی شوهرت با پاشیدگی زندگی تحت فشار بوده. احتمال سازش خیلی زیاده .این فرصت رو از بچت دریغ نکن

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ب حرفسون اهمیت میدی خودت خونه بگیر با بچت راحت زندگی کن با احترام برخورد کن ولی کارتو خودت انجام ...

بچم ک منتظره همش بریم خونمون

نمی‌ذارن حتی اختیار ندارم حرفشو بیارم

ما زن های همیشع خدا دلم مخواد ای شوهر منت بکش دختر ای مردا ادن طور که ما دلمون میخواد منت نمیکشن نمی ...

اره دیگه زرنگ بودن

بعد من شوهرم عاشقانه منو می‌پرسیتید 

مادر شوهرم خواهر شوهرم ازم متنفر بودن انقد تو گوشش خواندن خدا شاهده شده بودم دشمن خونیش

بچم ک منتظره همش بریم خونموننمی‌ذارن حتی اختیار ندارم حرفشو بیارم

خیلی ضعیفی از این لحاظ حرفتو یبار بزن تموم کن نمیدونم نگرانیت از یه چیز دیگس حالا بچتم اذیت میکنن تا اخر نمیتونی بمونی خودتو عذاب نده قوی باش 

هرکار میکنم نمی‌ذارن نمی‌گم بدن برعکس من تک دخترم خیلی دوسم دارناما حس میکنم ازمون خسته شدن پدرم دوب ...

مردا شاید چیزی نگن ولی از پاشیدگی زندگی خیلی ناراحت میشن هر چند چیزی نمقگن

فامیلمون زنش خیانت کرده مرده طلاقش داد. بچه هم داشتن. سنشونم زیاد بود. الان چند ساله مرده به مادرش میگه چرا باعث طلاق زنم شدی وقتی ک من داشتم میبخشیدم. یفنی شما فکر کن مرد ۴۵، ۵۰ ساله این حرفا رو چند ساله تو ناراحتی ب مادر ۷۰ ساله اش میگه. مردا رو نگاه نکن پیش ما زنا لام تا کام حرف نمیزنن و

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

هرکار میکنم نمی‌ذارن نمی‌گم بدن برعکس من تک دخترم خیلی دوسم دارناما حس میکنم ازمون خسته شدن پدرم دوب ...

ببین کار نشد نداره 

من دختر مجردم توی شهر پدربزرگم استخدام شدم یه سال باهاشون زندگی کردم اما دیدم شیفتای من اکنا رو هم اذیت میکنه ب خانوادم گفتم خونه میگیرم اولش دعوا در حد نفرین و اگه خونه بگیری نه من نه تو 

اما خونه گرفتم اونا هم کم کم اومدن دیدن اونقدرا هم بد نیست و امنیت داره و ‌..

گفتم که برای چیزی ک میخوای بجنگ 

بگو توی همین کوچه خودتون خونه میگیرم 

وکیل هم دارین ؟ استرداد جهاز چقدر طول میکشه تا پس بگیری منم استرداد دادم شما جهازی ک شوهرت گرفته بود ...

بله دارم

من انسداد جهاز فوری تو ی روز گرفتم و آوردم 

همه رو آوردم جز چند تا ریزه ک مامانم خریده بود مادرشوهرم نداد گفت برای من باشن اینا و استفاده کنه 

اما دادگاه گفتم مال همسرم بیاد ببره تیکه های درشت که گفت من اونایی ک مامانت هم خریده میخام 

خب بزار کاسه صبرت لبریز بشه بعد اقدام ب طلاق کن. فرصت مجدد بده، ی مدت از هم دور بودین شما با خانواده ...

خدا خودش بهم کمک کنه 

انشالله هرچی خیر پسرمه پیش بیاد نمیخام آینده شو خراب کنم

نمیشه تو آپارتمان مادرتینا یه واحد اجاره کنی یا اگه خونه ویلاییه تو همون کوچه نزدیکشون اجاره مکنی؟ 

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
مردا شاید چیزی نگن ولی از پاشیدگی زندگی خیلی ناراحت میشن هر چند چیزی نمقگنفامیلمون زنش خیانت کرده مر ...

منم ۷۰درصد زندگیمو اونا خراب کردن اما شوهرم هیچ وقت نمیخاد بفهمه اینو ...

بیشترین چیزی ک غمگینم می‌کنه اینه ک پسرم خیلی از الان داره صبوری میکنع در مقابل رفتار من خانوادم خانواده پدرش و حتی پدرش