|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|
✅️کاربر دختر_خاکستری هستم:) تا ۶ خرداد ۱۴۰۵ تعلیقم تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️راستی اگه نظرتون مخالف نظر منه ریپ بزنین ناراحت نمیشم✨️🌙از لحاظ روحی نیاز دارم به سال ۱۳۸۹ تا ۱۴۰۱ برگردم🥲💔لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم، کاری داشتید ریپلای کنید.🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🖤......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
حق الناسه بخدا اگه بخاین با مدرکم ثابت میکنم حرف روی باد هوا اونم وقتی که کاربرای ساده اینجا بیان بر اساسش تصمیم بگیرن حق الناسه
من همون زهراساداتم.. این امضا هیچوقت واقعی نشد..🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋
نه بابا بلور ندارن خیلی ها،سرگرمیه برای وقت گذرونی.مثل ف ال قهوه میمونه.والا مگه سرنوشت آدم رو تو یه فنجون قهوه میشه دید یا مثلا از چندصد کیلومتر اونور تر اونم مجازی میشه حس کرد.
جدا بخوان بر این اساس تصمیم بگیرن باید شک کردن بهشون
دیدم که تصمیم گرفتن و اومدن تو سایت گریه زاری حدودا دوسال پیش
من همون زهراساداتم.. این امضا هیچوقت واقعی نشد..🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋
دیدم که تصمیم گرفتن و اومدن تو سایت گریه زاری حدودا دوسال پیش
ولی اتفاقا بد نشده ،به نظرم باید یه جا یاد بگیرن که به هر حرفی اونم حس ششم اعتقاد نداشته باشن.یه وقتایی برای بزرگتر شدن و یادگرفتن باید ضربه بخورن.اخه حس ششم؟