2777
2789
عنوان

نی نی سایت جاییه که

89 بازدید | 14 پست

به جای اینکه حال خوب و چندتا تجربه بدست بیاری نسبت به خودت و زندگیت و ایندت و... میندازنت تو شک و شبهه و افکار منفی میارن تو ذهنت

واقعا چرا؟! 

وقتی خدا رنگ واقعی بعضیا رو بهت نشون داد سعی نکن دوباره رنگ آمیزیشون کنی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تو نی نی سایت همه بخاطر اینکه شناخته نمیشن از بدبختیاشون میگن 

مثلا خیانت خیلی درد بزرگیههههه

ولی آدم نمیتونه به کسی بگه 

ولی اینجا چون کسی کسیرو نمیشناسع راحت حرفش رو میزنه

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج
نه تو نی نی سایت همه بخاطر اینکه شناخته نمیشن از بدبختیاشون میگن مثلا خیانت خیلی درد بزرگیهههههولی آ ...

خوبه که اینجا حداقل میشه حرف زد بدون شناخته شدن ولی اینکه دیدگاهتو نسبت به خیلی چیزا تغییر میدن چون تو زندگی خودشون اتفاق افتاده...

این بده

[QUOTE=348386707]خوبه که اینجا حداقل میشه حرف زد بدون شناخته شدن ولی اینکه دیدگاهتو نسبت به خیلی چیزا تغییر میدن چون ...[/QUOT

اره اینش بده😔😔😔

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج
[QUOTE=348386707]خوبه که اینجا حداقل میشه حرف زد بدون شناخته شدن ولی اینکه دیدگاهتو نسبت به خیلی چیز ...

خیلی نسبت به زندگیم شک پیدا کردم

خیلی نسبت به زندگیم شک پیدا کردم

چرا 

چرا

از بس گفتن خیانت فلان خیانت بهمان 

یا مرد فلانه مرد اینطوره به مرد اعتماد نکن تو روی مرد وایسا پرو نشه 

ذهنم و اخلاقم فرق کرده🥲

تو چندتا تاپیکم دیدم مجردا نوشتن اینطوری که شما میگید ذهنیتمون نسبت به ازدواج تغییر کرده

از بس گفتن خیانت فلان خیانت بهمان یا مرد فلانه مرد اینطوره به مرد اعتماد نکن تو روی مرد وایسا پرو نش ...

اونایی که خیانت دیدن اعتمادشون به همه ازدست رفته اگه ندیدی تاحالا زیاد ذهنت رو درگیر نکن 

اونایی که خیانت دیدن اعتمادشون به همه ازدست رفته اگه ندیدی تاحالا زیاد ذهنت رو درگیر نکن

خیانت دیدم ولی پاکش کردم از تو ذهنم چون این ادم اونی ادمه نیست قطعا فرقی هم هست ولی ذهنم مریض شده همه مردارو یکی میبینم

خیانت دیدم ولی پاکش کردم از تو ذهنم چون این ادم اونی ادمه نیست قطعا فرقی هم هست ولی ذهنم مریض شده هم ...

یعنی خیانت دیدین جدا شدین منم خیانت دیدم😔😔😔

یعنی خیانت دیدین جدا شدین منم خیانت دیدم😔😔😔

آره ازدواج دوممه🥺💔خیلی سختی کشیدم تا فراموش کنم و کنار بیام ولی باز ذهنم داره خراب میشه خیلی حساس شدم

مدام با شوهرم قهر میکنم💔

آره ازدواج دوممه🥺💔خیلی سختی کشیدم تا فراموش کنم و کنار بیام ولی باز ذهنم داره خراب میشه خیلی حساس ...

نه زندگیت رو‌خراب نکن انشاالله که همیشه خوشبخت بشی