2777
2789
عنوان

بارداری خداخواسته

171 بازدید | 19 پست

بچه ها یه سوال

اگر کسی دوتا بچه کوچک داشته باشه و سومی هم خداخواسته یا همون ناخواسته باردار بشه و داره دانشگاه درس میخونه و باید تا سال بعد کارشناسی اش را بگیره و همچنین اصلا امادگی برای بچه ی سوم نداشته باشه واقعا باید چیکار کنه لطفا جواب بدید چون میخوام نشون کسی بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم عاشق بچم دوتا دارم دلم عجیب سومی میخواد دخترم که شب و روز دعا میکنه خدا معجزه کنه چون شوهرم راضی نیست 

از طرف من بگو خوش به حالش دست راستش رو سرم 

بچه هدیه از طرف خداست که روزی وبرکت میاره فقط سختی داره باید قوی باشه واصلا با سقط موافق نیستم چون خدا عوضش میگیره از انسان 

مطمئنا خیلی شرایط سختی داره. از یه طرف سه تا بچه. درس و شوهر داری و خانه داری. پول و اعصاب خوردی. ولی وقتی خدا خواسته حتما صبرش هم میده. به ۵ سال بعد فکر کنه که انشالله بزرگ میشن. البته به زبون آسونه ولی باید کفش آهنی بپوشه. 

چون سقط پیش خداوند خیلی منفور هست

من بودم سقط میکردم پیشگیری هم سخت تر میگرفتم که باردار نشم

خب سقط که گناهه درواقع حرامه 

نمیتونه به هیچ عنوان سقط کنه

بعدم خیلی بارداری بدی داره و اگر اطرافیان بفهمند خیلی بهش حرف میزنن

خب سقط که گناهه درواقع حرامه نمیتونه به هیچ عنوان سقط کنهبعدم خیلی بارداری بدی داره و اگر اطرافیان ب ...

شماها باید منطق و فکرتون جلوتر از حرام حلال به کار بگیرین وقتی داری میگی شرایط نداره خودخواهی تمامه بچه دار بشه هم بچه آزار میبینه هم خودش انسان عقل داره نه دیکته کردن 

خب سقط که گناهه درواقع حرامه نمیتونه به هیچ عنوان سقط کنهبعدم خیلی بارداری بدی داره و اگر اطرافیان ب ...

مسلما یه عده به اصطلاح امروزی و خارجی و با کلاس به خیال خودشون تو فامیلشون دارند که شروع کنند سرکوفت بزنند و بگن وای سقط کن .وای درست جلوگیری کن. وای مگه بلد نبودی. وای چقدر شوهرت خوش اشتها هست. وای مگه میشه کسی ناخواسته باردار بشه تو این دوره و زمونه. ولییییی مطمئن باش تهش حسودیشون میشه چون طرف یه بچه بیشتر از خودشون داره🙃