2777
2789
عنوان

اون دنیا چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 82 پست

من چند بار روحم رفته به مدت ۲ ۳ ساعته باز برگشتم یه نوع خلع موجودات زیادی جز انسان و حیوانات میبینید 

شیطان ها و خوک ها ناسزا میدادن

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا عصری من فک میکردم الان اونا که مُردن و تو برزخن چه کاری برای انجام دارن

جسم که ندارن و روحن

غذا نمیخورن

خیلی کارای دنیوی که ما داریم رو ندارن

پس اونجا چجور براشون میگذره؟؟؟؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اون کسی که سوال میپرسه یعنی نمیدونه که ما جوابشو میدونیم یا نه؟😐

انسان وقتی میمیره روح از بدن جدا میشه و چیزایی ک حفظ کردی از یاد میره اون چیزها اعتقاداتی ک باقلبت بهش رسیدی و بهش عمل کردی باهات میمونه ممکنه کسی نماز بخونه ولی اصلا تغییری رو اخلاقش پیدا نکنه این نماز زیاد دستشو نمیگیره 

یاادمای بداخلاق و هزاران گناه دیگه

خب این دیگه بستگی به اعتقاداتت داره اگه مسلمونی که خب قائدتا بهشت و جهنم هم وجود داره برات و میپذیری اگه نه هم که هیچ ولی خب کتب مختلفی در زمین روز حساب وجود داره که میتونی مطالعه کنی

اتفاقا عصری من فک میکردم الان اونا که مُردن و تو برزخن چه کاری برای انجام دارنجسم که ندارن و روحنغذا ...

دقیقاااا ولی فک کنم میخورم چون توقران گفته جام شراب و میوه های درختی و...آب روان اونجاس

اصلا دلم نمیخاد ی ثانیه هم اینجابمونم دیگ چ برسه برااخرتم چیزی جمع کنم واقعاااا خستم خستههه

اینجوری نگو شماازکجامیدونی ک اماده ای برای اون دنیا هممون باید تلاش کنیم خودمونو درست کنیم از کارهامون حساب بکشیم قبل ازینکه اون دنیا ازمون حساب بکشن

من چند بار روحم رفته به مدت ۲ ۳ ساعته باز برگشتم یه نوع خلع موجودات زیادی جز انسان و حیوانات میبینید ...

اما من یه بار توی روزای کرونا روحم جدا شد.چنین چیزایی ندیدم.رفتم یه جایی که فقط رنگ ابی بود.مطلقا آبی بدون هیچ چیز دیگه ای و یک جور نسیم و عطر ملایم که در زندگیم چنین چیزی احساس نکرده بودم.با شوک برم گردوندن

از کسایی که تجربه های نزدیک به مرگ داشتن می تونی تحقیق کنی...

ولی من خودم معتقدم اون دنیا هر چی باشه از اینجا خیلیی بهتره خودم دوس دارم تو سن کم بمیرم که حداقل گناهام کمتر باشه و زودتر تموم بشه برام این دنیا واقعا هیچی نداره...