بنظرتون بعد مرگ چ اتفاقی میفته؟خیلی کنجکاوم. ینی بهشت چ شکله جهنم چ شکله . آدما میمیرن چشکل میشن اصن ما واقعا میمیریم دوباره ب دنیا میایم. وای کاش میشد فهمید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اون کسی که سوال میپرسه یعنی نمیدونه که ما جوابشو میدونیم یا نه؟😐
انسان وقتی میمیره روح از بدن جدا میشه و چیزایی ک حفظ کردی از یاد میره اون چیزها اعتقاداتی ک باقلبت بهش رسیدی و بهش عمل کردی باهات میمونه ممکنه کسی نماز بخونه ولی اصلا تغییری رو اخلاقش پیدا نکنه این نماز زیاد دستشو نمیگیره
خب این دیگه بستگی به اعتقاداتت داره اگه مسلمونی که خب قائدتا بهشت و جهنم هم وجود داره برات و میپذیری اگه نه هم که هیچ ولی خب کتب مختلفی در زمین روز حساب وجود داره که میتونی مطالعه کنی
من چند بار روحم رفته به مدت ۲ ۳ ساعته باز برگشتم یه نوع خلع موجودات زیادی جز انسان و حیوانات میبینید ...
اما من یه بار توی روزای کرونا روحم جدا شد.چنین چیزایی ندیدم.رفتم یه جایی که فقط رنگ ابی بود.مطلقا آبی بدون هیچ چیز دیگه ای و یک جور نسیم و عطر ملایم که در زندگیم چنین چیزی احساس نکرده بودم.با شوک برم گردوندن
از کسایی که تجربه های نزدیک به مرگ داشتن می تونی تحقیق کنی...
ولی من خودم معتقدم اون دنیا هر چی باشه از اینجا خیلیی بهتره خودم دوس دارم تو سن کم بمیرم که حداقل گناهام کمتر باشه و زودتر تموم بشه برام این دنیا واقعا هیچی نداره...