2777
2789
عنوان

اون دنیا چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 82 پست
ای خدااا می‌دونم نرفتیم ولی واقعا کنجکاوم بدونم چ شکله اینقدر ذوق دارم بمیرم بفهمم چجوریه ک نگووو

واقعا این دنیا ک جای قشنگی نیست 

زندگی ابدی اخرته وماهمه اینجامسافریم 

تو برنامه پس از زندگی خیلیها مرگ رو ب ارامش رسیدن توصیف میکردن

مرگ واقعا هیچ ترسی نداره اگر انسان خوبی باشی و اعمالت خوب باشه ولی آدما مردن رو ترسناک کردن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیهاش ازایات قران گرفته شده قران ک دروغ نمیگه کلام خداستدرضمن خیلی هاخواب امواتو میبینن وازون عالم ...

من اون زمان ک‌ مرتضی پاشایی فوت کرد 3 شب بعد خوابشو دیدم با همون تیپش کلاه و عینک سوار یه دوچرخه بود و توی یه باغ سرسبز و قشنگ میرفت. 

واقعا قشنگ بود اونجا.

خدا خیلی مهربونه 

لایک نکن خیرشو ببینی
منم همین حس رو دارم اما گاهی از اعمالم میترسمآخه اعمالمون باعث میشه اونجا هم اذیت بشیماما بازم ب خدا ...

منم خیلیییییی گناه کردم خیلی اشتباه کردم مطمینم کارای خوبم خیلیییییی کمن خیلی هاااا ولی وقتی ب این فک میکنم محاله خدا بزارع ذره ای اذیت بشم وقتی میرم پیشش هوامودارع خیالم راحته مطمینم آدم بعد مرگش اصلا اذیت نمیشه خداخیلییییییی مهربونه و دوست داشتنیه گاهی حس میکنم برم پیشش سرمو میزارم کنارش باهاش کلی دردودل میکنم   ی حس خیلی خوبی دارم اصنننن ن بلدم ن میتونم توصیفش کنم

من یبار به نیت یکی از امواتمون مبلغ کمی برایه کار خیر کمک کردم شبش خابه همون فرد رو دیدم یه جعبه شیرینی بهم داد ظاهرش خیلی شیک و شاد بود

حتی یک صلوات هم حال اموات رو در اون دنیا تغییر میده اونها دستشون کوتاهه و چشم براهن

واقعا این دنیا ک جای قشنگی نیست زندگی ابدی اخرته وماهمه اینجامسافریم تو برنامه پس از زندگی خیلیها مر ...

من ندیدم اون برنامهرو . ولی اعتقاد دارم آدم بعد از مرگش تاااازه زندگی می‌کنه ن استرس ن ترس ن اذیتی وااااقعا دلم میخواد تجریش کنم چون واقعا خستم دیگ ازاینجا  اصلاااا آرامش ندارم اینجا 

نمیترسی میگن جون دادن خیلی سختهتازه اونی که تو قبر از ادم سوال میپرسه خیلی ترسناکه

اون کسی که سوال میپرسه یعنی نمیدونه که ما جوابشو میدونیم یا نه؟😐

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

من اون زمان ک‌ مرتضی پاشایی فوت کرد 3 شب بعد خوابشو دیدم با همون تیپش کلاه و عینک سوار یه دوچرخه بود ...

وای چ‌لذتی داره دیدن اونجا فک کن بقول شما سرسبزززز خوشگل پرازگل ن استرس ن اضطراب ن ناراحتی. خودتو خودت

منم خیلیییییی گناه کردم خیلی اشتباه کردم مطمینم کارای خوبم خیلیییییی کمن خیلی هاااا ولی وقتی ب این ف ...

من یکبار عشق واقعی ب خدا رو تجربه کردم و چیز هایی دیدم.

و قابل توصیف نیست ک برات بگم 

فقط خدا خیییلی قشنگه یک نور طلایی زرین ک همه پخش شده هست

لایک نکن خیرشو ببینی