mamanislin مدیر عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 555 عنوان اون دنیا چطوره | مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 82 پست بنظرتون بعد مرگ چ اتفاقی میفته؟خیلی کنجکاوم. ینی بهشت چ شکله جهنم چ شکله . آدما میمیرن چشکل میشن اصن ما واقعا میمیریم دوباره ب دنیا میایم. وای کاش میشد فهمید 1403/05/13 | 23:11 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanislin مدیر استارتر عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 555 خیلیهاش ازایات قران گرفته شده قران ک دروغ نمیگه کلام خداستدرضمن خیلی هاخواب امواتو میبینن وازون عالم ... شک ندارم ب آیات خدا. منظورم کتابهای معمولی بود .
boyrainy عضویت: 1403/03/19 تعداد پست: 1825 ای خدااا میدونم نرفتیم ولی واقعا کنجکاوم بدونم چ شکله اینقدر ذوق دارم بمیرم بفهمم چجوریه ک نگووو واقعا این دنیا ک جای قشنگی نیست زندگی ابدی اخرته وماهمه اینجامسافریم تو برنامه پس از زندگی خیلیها مرگ رو ب ارامش رسیدن توصیف میکردنمرگ واقعا هیچ ترسی نداره اگر انسان خوبی باشی و اعمالت خوب باشه ولی آدما مردن رو ترسناک کردن
زهرا۵۳۷۱۵۵۲۰۰۰ عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 8694 خیلیهاش ازایات قران گرفته شده قران ک دروغ نمیگه کلام خداستدرضمن خیلی هاخواب امواتو میبینن وازون عالم ... من اون زمان ک مرتضی پاشایی فوت کرد 3 شب بعد خوابشو دیدم با همون تیپش کلاه و عینک سوار یه دوچرخه بود و توی یه باغ سرسبز و قشنگ میرفت. واقعا قشنگ بود اونجا.خدا خیلی مهربونه لایک نکن خیرشو ببینی
mamanislin مدیر استارتر عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 555 منم همین حس رو دارم اما گاهی از اعمالم میترسمآخه اعمالمون باعث میشه اونجا هم اذیت بشیماما بازم ب خدا ... منم خیلیییییی گناه کردم خیلی اشتباه کردم مطمینم کارای خوبم خیلیییییی کمن خیلی هاااا ولی وقتی ب این فک میکنم محاله خدا بزارع ذره ای اذیت بشم وقتی میرم پیشش هوامودارع خیالم راحته مطمینم آدم بعد مرگش اصلا اذیت نمیشه خداخیلییییییی مهربونه و دوست داشتنیه گاهی حس میکنم برم پیشش سرمو میزارم کنارش باهاش کلی دردودل میکنم ی حس خیلی خوبی دارم اصنننن ن بلدم ن میتونم توصیفش کنم
boyrainy عضویت: 1403/03/19 تعداد پست: 1825 من یبار به نیت یکی از امواتمون مبلغ کمی برایه کار خیر کمک کردم شبش خابه همون فرد رو دیدم یه جعبه شیرینی بهم داد ظاهرش خیلی شیک و شاد بودحتی یک صلوات هم حال اموات رو در اون دنیا تغییر میده اونها دستشون کوتاهه و چشم براهن
mamanislin مدیر استارتر عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 555 واقعا این دنیا ک جای قشنگی نیست زندگی ابدی اخرته وماهمه اینجامسافریم تو برنامه پس از زندگی خیلیها مر ... من ندیدم اون برنامهرو . ولی اعتقاد دارم آدم بعد از مرگش تاااازه زندگی میکنه ن استرس ن ترس ن اذیتی وااااقعا دلم میخواد تجریش کنم چون واقعا خستم دیگ ازاینجا اصلاااا آرامش ندارم اینجا
saarire عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 9710 نمیترسی میگن جون دادن خیلی سختهتازه اونی که تو قبر از ادم سوال میپرسه خیلی ترسناکه اون کسی که سوال میپرسه یعنی نمیدونه که ما جوابشو میدونیم یا نه؟😐 فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔
mamanislin مدیر استارتر عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 555 من اون زمان ک مرتضی پاشایی فوت کرد 3 شب بعد خوابشو دیدم با همون تیپش کلاه و عینک سوار یه دوچرخه بود ... وای چلذتی داره دیدن اونجا فک کن بقول شما سرسبزززز خوشگل پرازگل ن استرس ن اضطراب ن ناراحتی. خودتو خودت
boyrainy عضویت: 1403/03/19 تعداد پست: 1825 من ندیدم اون برنامهرو . ولی اعتقاد دارم آدم بعد از مرگش تاااازه زندگی میکنه ن استرس ن ترس ن اذیتی و ... از دنیابرای اخرت استفاده کن
mamanislin مدیر استارتر عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 555 از دنیابرای اخرت استفاده کن اصلا دلم نمیخاد ی ثانیه هم اینجابمونم دیگ چ برسه برااخرتم چیزی جمع کنم واقعاااا خستم خستههه
زهرا۵۳۷۱۵۵۲۰۰۰ عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 8694 منم خیلیییییی گناه کردم خیلی اشتباه کردم مطمینم کارای خوبم خیلیییییی کمن خیلی هاااا ولی وقتی ب این ف ... من یکبار عشق واقعی ب خدا رو تجربه کردم و چیز هایی دیدم.و قابل توصیف نیست ک برات بگم فقط خدا خیییلی قشنگه یک نور طلایی زرین ک همه پخش شده هست لایک نکن خیرشو ببینی