2777
2789
عنوان

کنکور هزارو چهارصدو چهار

276 بازدید | 11 پست

سلام دنبال یه رقیب میگردم برای کنکور سال بعد سر ساعت مطالعه بیدار باش و تست زنی باهم رقابت کنیم، توی تلگرام شبا به هم گزارش کار بدیم ، اگر کسی هست درخواست دوستی بده

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

چن ساعت میخونی

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رشته‌ای؟

اصلا فرقی نداره، فقط می‌خوام یه فضای رقابتی به وجود بیاد

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

ممکنه وابستگی برات ایجاد کنه خودت با خودت رقابت کن هر روز بیشتر از دیروزت تست بزنی و هفته به هفته نی ...

برای شروع از صفر که نمیخوام، آدمی رو میخواستم که تداوم داشته باشه با ساعت مطالعه ی بالا، که نبود

عزیزم به عنوان کسی که هم خودم تجربه دارم هم دوستام رو دیدم ( بچه های تاپ رو عنوان میکنم که احتمالا زیر هزار بشه رتبه شون) 

اینکار اصلن نیاز نیست . رقابت وقتی شما رتبه تو تو آزمون ها میبینی هست اینکه از ۴۰۰ هزار نفر رقیب یکی شو بزاری جلوت که نشد رقابت 

دو حالت پیش میاد 

یا اون از تو گزارش بدتری میفرسته (ببین حتی نمیگم میخونه یا نه!) که باعث میشه شما به خودت غره شی و شل بگیری 

یا گزارش بهتری میده که ممکنه باعث شه نا امید شی در صورتی که زندکی هر فرد و هوش و استعداد اون متفاوت هست 

نکن این کار رو 

هستم

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!