2777
2789

سلام

شما خریدید و استفاده کردین؟

راضی بودین؟

ب نظرتون این بهتره یا کلینیک؟

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

سلامشما خریدید و استفاده کردین؟راضی بودین؟ب نظرتون این بهتره یا کلینیک؟

سلام من تازه خریدم و چون میترسم حساسیت بدم تصمیم دارم فعلا هفته ای دو بار استفاده کنم کم کم زیادش کنم. اگه حساسیت ندم بنظر میرسه خوبه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامشما خریدید و استفاده کردین؟راضی بودین؟ب نظرتون این بهتره یا کلینیک؟

کیلینیک رو نگرفتم..این هم سرم هس

میگن بعد سرم مرطوب کننده بزنید اثرش بهتر میمونه 

من نخریدم 

من کلینیک استفاده می کردم و بسیاااار عالی بود ب حدی ک پوستم کامل آبرسانی می شد و کمی هم منافذم کوچیک شد،بعد گفتن توی ترکیبات کلینیک بنزن هست ک سرطانزا هست اما من شنیدم بسیااار ناچیزه

دیشب ب توصیه آرایشی فروشی رفتم سرم ویشی گرفتم ک ۵۰ میلی رو ب من داد دو میلیون و چهارصد

خواستم ببینم کسی تجربه ای نداره راجع ب کیفیت یا قیمت

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

من کلینیک استفاده می کردم و بسیاااار عالی بود ب حدی ک پوستم کامل آبرسانی می شد و کمی هم منافذم کوچیک ...

من ۱۷۰۰ گرفتم از لوازم آرایشی..توی سایت عسل بانو ۱۸۰۰ بود