2777
2789
عنوان

تا حالا حسرت چی رو تو زندگی تون خوردید

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا حسرت یک جایگاه اجتماعی در حدم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بزرگترین حسرت زندگی من داشتن یه خانواده کامله

بودن پدر و مادرم کنار همدیگه 

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

هنوز هم فرصت دارید

منم حسرت این خوردم اگه وقتم جای درس میزاشتم برا کار کردن جا دانشگاه رفتن اوضاعم بهتر بود😁ولی خوب چ میشه کرد 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

همه چیز

یه خونه حداقل سه خوابه

یه ماشین خوب

یه ویلای کوچولو 

یه سفر درست و حسابی

یه خرید درست و درمون

یه شغل خوب

کدومشو بگم

به خانه من اگر آمدی براي من ای مهربان چراغ بياور و يك دريچه كه از آن به ازدحام كوچه ي خوشبخت بنگرم..

این که ادمایی وارد زندگیم شدن که دشمن و حسود بودن و کاری کردن درس ول کنم و من اون زمان خیلی ضعیف بودم و اونا تهش منو مقصر نشون دادن الان ۲۵ سالمه و منی که درسم خیلی خوب بود و معدل ۲۰ و ۱۹ به بالا داشتم و نمونه دولتی بودم هیچوقت کنکور ندادم و دانشگاه نرفتم 

تو سه تا تاپیک قبلم درمورد اذیت دو نفر دبیرستان کامل همه چیو گفتم