2777
2789

مدیریت برای ما فرم گرفته بعد من شلوار فرمم راسته بود و بلند من قدم کوتاه رفتم شلوارمو کوتاه کردم بعد امروز برگشته میگه شما چرا شلوارتو کوتاه کردی نباید کوتاه میکردی شما بهت شلوار کوتاه نمیاد در صورتی که شلوار بلند باشه تو پام چروک باشه بدم میاد چون لاغرم بد میشه اصن شوک بهم وارد شد که یعنی چی به شما نمیاد نباید کوتاه میکردی من اون موقع شلوار دمپا پام بودم اونیکی فرمم گفت این بهت میاد چرا رفتی اونو کوتاه کردی ی لحظه لال شدم فقط لبخند زدم گفتم کاری ازم بر نمیاد دیگه اگر کوتاه شده بنظرتون طبیعیه آنقدر ناراحت شدم ؟ اصن از ظهر بغض دارم و حالم بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم گناه کسی رو بشورم ولی حواس جمع باش البته به دلت هم بد راه نده

نه اونطوری نیستن که بخوام فکر بد کنم از اون لحاظ ولی خب واقعا ناراحت شدم گفت به شما نمیاد فک کنم داشت به کوتاه بودن قدم اشاره میکرد 

نه اونطوری نیستن که بخوام فکر بد کنم از اون لحاظ ولی خب واقعا ناراحت شدم گفت به شما نمیاد فک کنم داش ...

پس ذهنتو درگیرش نکن بزار راجع به خانواده خودش نظر بده قد کوتاه خیلی هم جذابه(همه جور قدی جذابه)